باشگاه خبرنگاران جوان - امروز، 5شنبه 14 آبان، مراسم تشییع زنده یاد حسن حبیبی، بازیکن و مربی نامدار فوتبال ایران، در ورزشگاه شیرودی با شرکت تعدادی از اهالی فوتبال ترتیب داده شد. از جمله حاضرین در این مراسم، امیر قلعه نویی، سرمربی تیم ملی، اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، کریم باقری مربی تیم پرسپولیس و ادموند بزیک بودند که در آغاز مراسم در ورزشگاه شیرودی به چشم می‌خوردند.
اعضای تیم فوتبال امید باشگاه استقلال نیز در این مراسم حضور داشتند. پرویز برومند، دروازه‌بان سابق تیم استقلال و اعضای تیم ملی فوتبال نیز در این مراسم شرکت کرده و از ویژگی‌های بارز زنده یاد حسن حبیبی صحبت کرد.
حمید درخشان نیز با ابراز تاسف از درگذشت حسن حبیبی، اظهار داشت: متاسفانه ما تنها در اینجا جمع می‌شویم و از حال یکدیگر باخبر می‌شویم و این واقعاً زیبا نیست.
حسن روشن، پیشکسوت باشگاه استقلال، با حضور در این آیین به یاد حسن حبیبی ادای احترام کرد.
در این مراسم، حجت کریمی و علی خطیر، اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، به توصیه قلعه نویی با یکدیگر آشتی کردند.