فدراسیون فوتبال اردن در انتهای روز پنج‌شنبه اعلام کرد که مسابقه برنامه‌ریزی‌شده برای روز جمعه هفته آینده با اندونزی لغو شده است و فدراسیون فوتبال اندونزی بابت این تصمیم عذرخواهی کرده است.

یکی از مقامات فدراسیون فوتبال اندونزی در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اظهار داشت: «ما به خاطر مسائلی ایمنی، تصمیم به لغو این بازی گرفتیم. شرایط کنونی خاورمیانه چندان مساعد نیست و ما نگرانیم که این وضعیت می‌تواند تأثیرات منفی بر روی روحیه و سلامت روانی بازیکنان و اعضای تیم داشته باشد.
در این راستا، پس از مشورت با سرمربی و رئیس فدراسیون به این نتیجه رسیدیم که باید شجاعت لازم را به خرج دهیم و موضع‌مان را به‌صورتی شفاف اعلام کنیم.»

این مقام همچنین افزود که فدراسیون اندونزی ممکن است برای تنظیم یک مسابقه دوستانه جدید در دوره بازی‌های ملی ماه نوامبر تلاش کند، هرچند وجود زمان محدود باعث می‌شود که انجام این کار دشوار باشد.

این دیدارهای دوستانه در ابتدا برای آماده‌سازی هر سه تیم به جهت حضور در جام ملت‌های آسیا برنامه‌ریزی شده بودند، اما به دنبال حملات جنبش حوثی‌های یمن به عربستان سعودی، میزبانی این رقابت‌ها تا دسامبر سال آینده به تعویق افتاد.

فدراسیون فوتبال اردن در اعلامیه‌اش تصریح کرد که دیدار دوستانه این تیم برابر استرالیا در تاریخ ۱۷ نوامبر (۲۶ آبان) در ورزشگاه بین‌المللی امان، «بدون هیچ تغییر و طبق برنامه تعیین شده برگزار خواهد شد».

روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد در گزارشی از روز جمعه اعلام کرد که فدراسیون فوتبال استرالیا فهرست بازیکنان دعوت‌شده برای بازی دوستانه با اردن و همچنین مسابقه با قطر در جمعه هفته آینده را به تأخیر انداخته است، چرا که برخی از بازیکنان نسبت به سفر به امان مشتاق نیستند.

فدراسیون فوتبال استرالیا هنوز در روز جمعه به درخواست رویترز برای اظهار نظر درخصوص دیدار با اردن پاسخی نداده بود.

اردن در واکنش به حمله‌ای که به یک کلیسا انجامید و منجر به فوت ۹ نفر و زخمی شدن ۴۰ نفر دیگر شد، اخیراً مواضع نظامی در سوریه همسایه را مورد هدف حملات هوایی قرار داده است؛ مواضعی که به گفته مقامات اردن متعلق به شبه‌نظامیان داعش بوده است.

حوادثی همچون تیراندازی به کلیسا در اردن، که به عنوان یک متحد نسبتاً باثبات آمریکا در منطقه به شمار می‌رود، به ندرت اتفاق می‌افتد. اما در روز پنجشنبه، در پی حمله‌ای با سلاح سرد در امان، یک مأمور امنیتی جان خود را از دست داده و یک مأمور دیگر مصدوم شده است.

بیشتر بخوانید: احتمال تعویق جام حذفی به علت تغییرات در جام ملت‌های آسیا