به نقل از "ورزش سه"، برخلاف آنچه که گمان میرفت، انگلستان در والیبال سرمایهگذاری قابل توجهی انجام داده و امسال مسابقات لیگهای مردان و زنان را برگزار خواهد کرد.
در این فصل از رقابتها، علیرضا طلوعکیان به عنوان سرمربی دو تیم زنان و مردان باشگاه غولهای لندن مشغول به کار است و به هدایت هر دو تیم میپردازد.
با اینکه تیم غولهای لندن در روز شنبه گذشته موفق به کسب پیروزیهای مطلوبی در هر دو بخش مردان و زنان شد، اما شکستها به سرعت به سراغشان آمد. آنها در روز یکشنبه هفته گذشته در برابر حریفان خود در هر دو بخش مردان و زنان ناکام ماندند، و حالا علیرضا طلوعکیان با امید به جبران نتایج بد، وارد هفته جدید مسابقات شده، اما این امید به واقعیت نپیوست.
تیم زنان غولهای لندن شب گذشته با نتیجه سه بر صفر به حریف خود باخت، تا تعداد شکستهایشان به دو افزایش یابد و روزهای درخشان علیرضا طلوعکیان خیلی زود به پایان برسد. در این میان، تیم مردان غولهای لندن این هفته را در وضعیتی استراحت میگذراند.
نظرات کاربران