به نقل از ایلنا، سردار احمد کرمی‌اسد، جانشین پلیس راهور فراجا، با اشاره به پیش‌بینی‌های ارائه‌شده از سوی سازمان هواشناسی، بیان کرد: بارش باران از روز گذشته در استان‌های شمالی، شمال‌غربی و غرب کشور آغاز شده و فعالیت این سامانه بارشی تا روز دوشنبه ۱۸ آبان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: برای امروز و فردا، در پنج استان کردستان، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد، هشدار هواشناسی سطح قرمز صادر شده است و با توجه به شدت بارش‌ها، ممکن است آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن سیلاب و اختلال در ترددهای شهری و جاده‌ای رخ دهد.

جانشین پلیس راهور فراجا با اعلام آماده‌باش نیروهای پلیس راه و راهور در سرتاسر کشور، تصریح کرد: دستورات لازم برای افزایش هوشیاری و آمادگی عملیاتی به تمام مقرهای پلیس راه و یگان‌های راهور ابلاغ شده و هماهنگی‌های ضروری با مسئولان استانی نیز انجام شده است. نیروهای پلیس با حداکثر آمادگی در محورهای مواصلاتی و معابر شهری حاضرند تا از بروز حوادث ناشی از آبگرفتگی و سیلاب پیشگیری کنند.

سردار کرمی‌اسد بر ضرورت خودداری از سفرهای غیرضروری در روزهای آتی تأکید کرد و گفت: از هموطنان داریم که در سه روز آینده از انجام سفرهای غیرضروری، چه در محدوده شهرها و چه در محورهای برون‌شهری پرهیز کنند. همچنین در سفرهای ضروری شهری نیز توصیه پلیس استفاده بیشتر از ناوگان حمل‌ونقل عمومی است تا شهروندان کمتر در معرض تهدیدات ناشی از شرایط جوی قرار گیرند.

او همچنین به وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در برخی محورهای کشور در روز گذشته اشاره کرد و افزود: بارش‌های ناگهانی در برخی نواحی موجب آبگرفتگی و جاری شدن سیلاب شده است که با هوشیاری و اقدامات به موقع نیروهای پلیس، از بروز حوادث احتمالی جلوگیری به عمل آمده است.

جانشین پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه بارش‌های پیش‌رو در برخی بازه‌های زمانی ممکن است شدت زیادی پیدا کند، اضافه کرد: این وضعیت می‌تواند در مدت کوتاهی منجر به جاری شدن سیلاب در معابر شهری و جاده‌ای شود؛ بنابراین رانندگان نباید شدت و سرعت وقوع این وضعیت را نادیده بگیرند و باید هشدارهای هواشناسی و توصیه‌های پلیس را جدی بگیرند.

سردار کرمی‌اسد در مورد ضرورت آمادگی فنی خودروها برای سفرهای ضروری خاطرنشان کرد: رانندگانی که ناگزیر به استفاده از خودروی شخصی هستند، باید قبل از حرکت از آماده‌به‌کار بودن وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل نمایند. سلامت سیستم روشنایی خودرو و برف‌پاک‌کن‌ها در شرایط بارندگی اهمیت ویژه‌ای دارد و لازم است پیش از سفر، عملکرد صحیح این تجهیزات بررسی شود.

وی به احتمال بارش برف و تگرگ در برخی گردنه‌های برون‌شهری نیز اشاره کرد و گفت: رانندگان باید تجهیزات زمستانی لازم را به همراه داشته و قبل از ورود به محورهای کوهستانی از وضعیت راه و شرایط جوی مطلع شوند.

جانشین پلیس راهور فراجا اشاره کرد: مدیریت سفر، اجتناب از شتاب و توجه به هشدارهای هواشناسی و توصیه‌های پلیس، نقش کلیدی در پیشگیری از حوادث و حفظ ایمنی شهروندان در روزهای آینده دارد.

انتهای پیام/