چرخ‌ساز رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در مورد تعداد مصدومان و کشته‌شدگان حادثه سیل و آبگرفتگی روز بیست و هشتم تیرماه گفت: این حادثه تاکنون ۱۵ نفر فوتی، ۴۰ نفر مصدوم و ۷ نفر مفقودی داشته است.

وی با اشاره به اینکه در این حادثه ۳۹ شهرستان و ۵۸ روستا آسیب دیده‌اند و ۱۲هزار نفر نیز دچار حادثه شده‌اند، افزود: ما تاکنون ۱۳۰ تیم و ۱۳۰ دستگاه خودروی عملیاتی به همراه ۷۰ دستگاه موتور پمپ، ۶ هزار بطری آب معدنی، ۶ هزار و دویست قوطی کنسروجات و ۶ هزار و دویست قرص نان به مناطق آسیب دیده ارسال کرده‌ایم.

وی در پایان همچنین از تخلیه آب به ۱۹۰ واحد مسکونی خبر داد و اظهار کرد: در این حادثه ۱۴ استان کشور از جمله البرز، تهران، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، کردستان، کرمان، مازندران، آذربایجان غربی، اصفهان، لرستان، مرکزی و چهارمحال و بختیاری متاثر بوده‌اند.