div align="justify"> نشست اصلی مجمع عمومی امسال، پس از نطق بان کی مون دبیر کل سازمان ملل، مطابق معمول ۷۰ سال گذشته با سخنرانی رئیسجمهور برزیل و پس از آن رئیسجمهور آمریکا در سخنرانیها آغاز شد تا نهایتا با نطق نماینده "پالائو" در ظهر روز شنبه خاتمه یابد. در کنار سخنرانی سران کشورها دیدارها و نشستها دو و چند جانبه نیز در سازمان ملل صورت میگیرد.
حضور رئیس جمهور ایران که در اولین نشست مجمع عمومی پس از توافق هستهای صورت گرفت، حضور ولادیمیر پوتین که برای نخستین بار در یک دهه گذشته شخصا به سازمان ملل آمد و بعد از ۲ سال با رئیس جمهو امریکا دیدار کرد و ملاقات رسمی سران کوبا و امریکا از نکات قابل توجه نشست هفتادم به شمار میرود. عکس های زیر که در رویترز، اسوشیتدپرس و خبرگزاری ایرنا منتشر شده است گزیدهای از حواشی چند روز اخیر نشست مجمع عمومی سازمان ملل را به تصویر میکشد.
(تصاویر)حواشی مجمع عمومی سازمان ملل
ساعت24-هفتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل روز دوشنبه با سخنرانی دبیر کل آغاز شد و شماری از سران و مقامات ارشد کشورهای مختلف جهان ضمن حضور در این نشست به ایران سخنرانی پرداختند.
نظرات کاربران