کد خبر 100000000560
۱۴۰۵/۰۴/۲۰ ۲۲:۲۲

فعال سیاسی اصلاح‌طلب: برخی از جریانات تندرو همسو با اسرائیل هستند!

محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاح طلب در بخشی از گفتوگو با خبرآنلاین گفت: متأسفانه در داخل، بعضی از جریان‌ها تندرو و مخالف دولت مستقر فعلی، در عمل کاملا همسو و در هماهنگی کامل با رژیم فاسد و جنایتکار اسرائیل عمل می کنند، بدون این که بخواهیم این همسویی را به ارتباط آنها با رژیم مذکور نسبت بدهیم، اما به هرحال در عمل این همسویی وجود دارد ، البته مردم و مسؤلین و تصمیم گیران اصلی کشور توجه به این مساله دارند و فریب هیاهوی این عده را نخواهند خورد.
فعال سیاسی اصلاح‌طلب: برخی از جریانات تندرو همسو با اسرائیل هستند!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاح طلب در بخشی از گفتوگو با خبرآنلاین اظهار کرد: تندروها حق ندارند در شرایط حساس کشور، لشکرکشی کنند و در مقابل وزارت‌ خارجه و دیگر نهادها و ارگان‌های قانونی که وظیفه اجرای سیاست‌های کلی نظام را دارند، هیاهو و آشوب راه بیندازند و خدای نکرده به مسؤلین رسمی کشور، مانند وزیر خارجه، که فقط مجری تصمیمات کلان رهبری نظام هستند، اهانت یا آنها را تهدید کنند.

این فعال اصلاح طلب گفت: این کار قطعا مخالف مصالح کشور بوده و بعضا عمل مجرمانه تلقی و مشمول پیگیری قضایی و مجازات قانونی خواهد بود.

وی تصریح کرد: در خصوص عقبه این نوع جریانات هم به هرحال برقراری صلح و ترک مخاصمه چه در داخل و چه در خارج از کشور، مخالفینی دارد که بعضا منافع آنها با ترک مخاصمه به خطر می افتد، بارز ترین این مخالفت‌ها از سوی رژیم جنایتکار اسرائیل و شخص نتانیاهو صورت گرفته و احتمالا در آینده هم این مخالفت‌ها و کارشکنی‌ها از سوی رژیم مذکور ادامه خواهد داشت.

رهامی افزود: متأسفانه در داخل، بعضی از جریان‌ها تندرو و مخالف دولت مستقر فعلی، در عمل کاملا همسو و در هماهنگی کامل با رژیم فاسد و جنایتکار اسرائیل عمل می کنند، بدون این که بخواهیم این همسویی را به ارتباط آنها با رژیم مذکور نسبت بدهیم، اما به هرحال در عمل این همسویی وجود دارد ، البته مردم و مسؤلین و تصمیم گیران اصلی کشور توجه به این مساله دارند و فریب هیاهوی این عده را نخواهند خورد.

۲۹۲۲۱

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک