کد خبر 100000000591
۱۴۰۵/۰۴/۲۱ ۰۷:۳۶

ببینید | وقتی حتی مراکز پژوهشی دولتی و رانتی هم کاهش سرمایه اجتماعی را نشان می دهند!

یک جامعه شناس می گوید: نتایج پیمایش‌های انجام‌شده در چند دهه گذشته نشان می‌دهد که سرمایه اجتماعی سال‌به‌سال و دوره‌به‌دوره کاهش یافته است.
ببینید | وقتی حتی مراکز پژوهشی دولتی و رانتی هم کاهش سرمایه اجتماعی را نشان می دهند!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  مقصود فراستخواه، جامعه‌شناس، با انتقاد از وضعیت نهادهای پژوهشی و روند کاهش سرمایه اجتماعی در ایران، گفت: بخش عمده مراکز پژوهشی کشور در درون دولت مستقر هستند و در مقابل، مراکز پژوهشی مستقل، نهادهای مدنی و تشکل‌های محلی امکان فعالیت آزادانه و مؤثر نداشته‌اند.

وی افزود: منابع مالی قابل توجه و رانت‌های گسترده‌ای به مراکز پژوهشی دولتی اختصاص یافته، اما این مراکز از کیفیت و کارآمدی پژوهشی متناسب برخوردار نبوده‌اند.

فراستخواه ادامه داد: با وجود همه این محدودیت‌ها، نتایج پیمایش‌های انجام‌شده در چند دهه گذشته نشان می‌دهد که سرمایه اجتماعی سال‌به‌سال و دوره‌به‌دوره کاهش یافته است.

۳۱۲۱۱

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک