کد خبر 100000000774
۱۴۰۵/۰۴/۲۲ ۱۶:۲۹

روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند

پدر شهید زهرا محمدی گلپایگانی گفت: من خودم پیکر زهرا کوچولو را بر روی سینه رهبر شهید انقلاب در قبر قرار دادم تا در برزخ نیز انشاالله با هم باشند.
روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدی گلپایگانی، پدر زهرا محمدی گلپایگانی گفت: زهرا کوچولو در تمام روزهای عمرش همیشه کنار رهبر شهید انقلاب بود.

وی افزود: حضرت آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است یا به طور مثال ایشان می‌گفتند بنده به عشق این بچه از دفتر کار خود می‌آیم. این بچه به آقا روحیه و نشاط می‌بخشید. زهرا یک روز هم بدون آقا نبود.

محمدی گلپایگانی گفت: من خودم پیکر زهرا کوچولو را بر روی سینه رهبر شهید انقلاب در قبر قرار دادم تا در برزخ نیز انشاالله با هم باشند. 

داماد رهبر شهید افزود: مادر زهرا همیشه تکرار می‌کرد که من این بچه را از امام حسین گرفتم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک