کد خبر 100000000791
۱۴۰۵/۰۴/۲۲ ۲۰:۳۶

سنتکام: محاصره دریایی ایران از اواخر امروز آغاز می‌شود!

سخنگوی فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) ادعا کرد اجرای طرح دولت آمریکا برای بازاعمال محاصره دریایی ایران، که دونالد ترامپ از آن خبر داده بود، از اواخر امروز آغاز خواهد شد.
سنتکام: محاصره دریایی ایران از اواخر امروز آغاز می‌شود!

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، تیم هاوکینز، سخنگوی فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) اعلام کرد ارتش آمریکا در حال نهایی کردن هماهنگی‌ها و جزئیات مربوط به اجرای طرح بازاعمال محاصره دریایی ایران است.

وی در گفت‌وگویی کوتاه افزود که ناوهای جنگی آمریکا اجرای این طرح را از اواخر امروز آغاز خواهند کرد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌تر مدعی شده بود واشنگتن بار دیگر محاصره دریایی ایران را برقرار می‌کند.

ترامپ همچنین ادعا کرده بود آمریکا «حافظ تنگه هرمز» خواهد بود و در مقابل، از تمامی محموله‌های عبوری از این آبراه، ۲۰ درصد عوارض دریافت خواهد کرد. وی مدعی شد تنگه هرمز «با ایران یا بدون ایران» باز خواهد ماند.

در مقابل، فرماندهی نظامی ایران با رد این اظهارات تأکید کرده است که جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد آمریکا بر تنگه هرمز مسلط شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک