کد خبر 100000000951
۱۴۰۵/۰۴/۲۳ ۲۳:۰۵

ببینید | فراستخواه: در کشور ما منبری‌ها بر فضای عمومی غلبه دارند/ منبر رسانه‌ای است که می‌کوشد حقیقت را از بالا به پایین القا کند

یک جامعه شناس می گوید: در ایران همچنان رتوریک منبری بر فضای عمومی غلبه دارد؛ در حالی که گفت‌وگو باید در متن جامعه و در میدان اجتماعی شکل بگیرد.
ببینید | فراستخواه: در کشور ما منبری‌ها بر فضای عمومی غلبه دارند/ منبر رسانه‌ای است که می‌کوشد حقیقت را از بالا به پایین القا کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مقصود فراستخواه، جامعه‌شناس در بخشی از میزگرد خبرآنلاین با موضوع تحلیل اوضاع و احوال سیاسی-اجتماعی ایران با تأکید بر ضرورت عبور از رویکردهای قیم‌مآبانه در حکمرانی و گفت‌وگوی اجتماعی، گفت: در ایران همچنان رتوریک منبری بر فضای عمومی غلبه دارد؛ در حالی که منبر رسانه‌ای است که می‌کوشد حقیقت را از بالا به پایین القا کند، اما گفت‌وگو باید در متن جامعه و در میدان اجتماعی شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه حتی دین نیز امروز به سمت چنین رویکردی حرکت کرده است، اظهار کرد: اگر مباحث دینی را در بستر جامعه مشاهده کنیم، این پویایی به‌خوبی قابل درک است.

۳۱۲۱۱

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک