کد خبر 100000000969
۱۴۰۵/۰۴/۲۴ ۰۶:۰۸

کسانی را که شعار جنگ می دهند و به مذاکره کنندگان بی حرمتی می کنند به مناطق جنوب کشور ببرید/بزرگترهای اینها در دوران جنگ 8ساله از جبهه فرار می کردند

این روزها خبرها حاکی از پرتاب پرتابه‌های گوناگون در نقطه به نقطه کشور است. هشدار باید داد که این خبرها دارند مثل تصادفات عادی می‌شوند.
کسانی را که شعار جنگ می دهند و به مذاکره کنندگان بی حرمتی می کنند به مناطق جنوب کشور ببرید/بزرگترهای اینها در دوران جنگ 8ساله از جبهه فرار می کردند

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: معلوم است که عادت شدن یک پدیده، فوق العادگی آن را تراش می‌دهد. با تاسف مضاعف باید گفت بیش از دشمن یا حداقل درکنار او کسانی دارند به عادی انگاری ماجرا دامن می‌زنند .

در همین روزها، با بیشرمانه‌ترین رفتار، حرمت مردان کوشنده برای مذاکرات پیگیرنده از جنگ، را شکستند. در کشوری که بی‌حرمتی عادی شود و عقلانیت ستیزی به رویه‌ای معمول بدل گردد، دشمن هم به خود اجازه می‌دهد جنگ را عادی کند. شلیک موشک و بمب با اوست اما سهم دیکر در این پدیده شوم عادی سازی را کسانی به دوش می‌کشند که در ظاهر 180 درجه اختلاف دارند با دشمن اما  در باطن رفتارشان صفحه دوم نوشته‌های دشمن می‌شود.

نه این که خود اهل جنگ باشند نه، بزرگترها و مرشدهای آنان در زمان دفاع مقدس 8 ساله از دورترین شهرهایی که گاه هدف صدامیان قرار می‌گرفت هم دورتر می‌رفتند. بعد ازجنگ بود که مدعی میدان و طلبکار مردان میدان شدند. حالا هم در تهران و از پشت بلندگو، از جنگ می‌گویند.

کاش همین جا آنان را سرِ حرفشان بگیرند و برای مدتی- هرچند کوتاه- آنان را در مناطق عملیاتی مستقر کنند. نمی‌خواهد بجنگند که اهل آن نیستند. فقط باشند تا بفهمند جنگ واقعی چیست و مردم نجیب آسیب دیده از جنگ چه می‌کشند.

17302

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک