کد خبر 100000001098
۱۴۰۵/۰۴/۲۵ ۰۷:۲۲

پیشنهاد بستن باب المندب، خواست دشمن است اما از طرف خودی ها ارائه می شود/ ناکام ماندن مذاکرات به نفع اسرائیل است

نباید از فعالیت پنهان عوامل نفوذی بیگانه که علیرغم ظاهر دوستانه‌شان نسبت به ایران، برای ایجاد ناآرامی در کشورمان برنامه‌ دارند غافل ماند.
پیشنهاد بستن باب المندب، خواست دشمن است اما از طرف خودی ها ارائه می شود/ ناکام ماندن مذاکرات به نفع اسرائیل است

به گزارش خبرانلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: قطعاً عوامل نفوذی وابسته به این بیگانگان با موساد همفکری تنگاتنگی دارند تا از طریق ایجاد تنش در ایران منافع مورد نظر خود را تأمین کنند.

توصیه به بستن باب‌المندب در کنار اصرار بر بستن تنگه هرمز از نیات بیگانگانی خبر می‌دهد که خود را دوست و خودی جلوه می‌دهند.

مسئولان کشور برای مصون نگهداشتن کشور از آفات جنگ و عوارض منفی افراط باید با عوامل نفوذی دولت‌های بیگانه دوست‌نما برخورد جدی کنند تا ایران بار دیگر به لبه پرتگاه جنگ کشانده نشود.

 متأسفانه بعضی افراد که انتظار می‌رود موضع حامیانه نسبت به دولت و هیأت مذاکره‌کننده داشته باشند نیز با سخنان تند خود به فضای ضددیپلماسی دامن زدند و بر التهاب جامعه افزوده اند. ناکام ماندن مذاکره که مساوی با بازگشت جنگ به کشور است، خواست رژیم صهیونیستی است و عقلای قوم باید تلاش کنند مذاکره به نتیجه برسد و تمام بهانه‌ها از دشمن گرفته شود.

23302

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک