کد خبر 100000001701
۱۴۰۵/۰۴/۳۱ ۲۱:۴۳

بررسی پرونده مرمت مناطق آسیب‌دیده از جنگ در نشست هیئت دولت

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در گزارشی که از سفر خود به استان‌های جنوبی ارائه داد، همبستگی حیرت‌انگیز میان مردم و مقامات محلی را به تصویر کشید و با اشاره به خسارات ناشی از اقدامات دشمن به زیرساخت‌ها، به‌ویژه تونل‌ها و پل‌ها، اعلام کرد که با نزدیک شدن فصل بارندگی، نیاز به ترمیم، بهینه‌سازی و حتی بازسازی برخی از این تأسیسات به‌طور فوری بیشتر از همیشه حس می‌شود.
پرونده بازسازی مناطق آسیب دیده جنگی روی میز هیئت دولت

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، جلسه‌ای از هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه 31 تیرماه 1405، با رهبری مسعود پزشکیان برگزار شد.

در آغاز این همایش، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، ضمن ابراز قدردانی از مردم سخت‌کوش استان‌های جنوبی، مسئولان محلی و تمامی کسانی که با سفر به این مناطق در کنار مردم بودند، بر لزوم توجه ویژه به مشکلات زیرساختی این استان‌ها تأکید کرد.

سپس، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، گزارشی از سفرهای استانی ارائه داد و با بیان اینکه علی‌رغم پرواز پهپادهای دشمن در آسمان، کارکنان وزارت راه و شهرسازی به طور پیوسته به احداث راه‌های فرعی مشغول بودند تا مشکلات تردد برای مردم و رانندگان ایجاد نشود، بر اهمیت انجام اقدامات بنیادی برای ترمیم خسارت‌ها تأکید نمود.

قائم‌پناه در ادامه با اشاره به تلاش‌های پیوسته کارکنان وزارت نیرو تصریح کرد: در دمای 54 درجه، کارکنان این وزارتخانه با کوشش شبانه‌روزی، پست‌های برق آسیب‌دیده را در کمترین زمان ممکن بازسازی کردند. همچنین دیدارهای انجام‌شده با خانواده‌های شهدا و جانبازان تأثیر بسزایی بر روحیه آنها داشت. مدیران در منطقه عسلویه و پارس جنوبی در طول 40 روز جنگ، در حالی که موشک‌های دشمن در هوا بودند، با مدیریت سریع به کنترل آتش‌سوزی پرداختند و در روند آواربرداری، قطعات و لوله‌ها را با دقت بیرون آورده و کدگذاری کردند تا هزینه‌های بازسازی به حداقل برسد.

در بخش دیگری از این جلسه، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در گزارشی از سفر به استان‌های جنوبی، همدلی شگفت‌انگیز میان مردم و مسئولان استانی را قابل‌توصیف ندانست و با اشاره به آسیب‌هایی که از سوی دشمن به زیرساخت‌ها، به‌ویژه تونل‌ها و پل‌ها وارد شده، هشدار داد که با ورود به فصل بارندگی، ضرورت ترمیم، اصلاح و حتی بازسازی برخی از این سازه‌ها به‌طور فوری بیش از پیش احساس می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به حادثه مدرسه شجره طیبه در میناب اشاره کرد و گفت: این منطقه نیازمند توجه همه‌جانبه‌ای در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است؛ خوشبختانه ستاد ملی میناب در دولت تأسیس شده و زمینه را برای همکاری بخش خصوصی و خیرین فراهم کرده است. همچنین باید برای جبران خسارت‌های لنج‌های مردم آسیب‌دیده نیز تدابیر لازم اندیشیده شود.

وزیر نیرو نیز در گزارشی ضمن تایید ترمیم پست‌های برق آسیب‌دیده در کمتر از 24 ساعت، صرفه‌جویی دو هزار مگاواتی را نشانه‌ای از توانمندی و همبستگی ملی دانست.

در ادامه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارشی درباره حادثه اخیر مربوط به دو سایت «فردوسی‌پور» و اقدامات انجام‌شده در این راستا ارائه کرد و همچنان چندصدایی در فضای مجازی را از مشکلات اساسی کشور قلمداد نمود. رئیس‌جمهور در این زمینه دستوری برای پیگیری جدی این موضوع و پیشگیری از بروز مسائل بدون هماهنگی صادر کرد.

همچنین، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، گزارشی از تازه‌ترین مباحث و تحولات مربوط به جنگ آمریکا علیه کشورمان به هیئت دولت ارائه کرد.

در بخش دیگری از این جلسه، هیئت دولت لایحه معاهده (کنوانسیون) وضعیت حقوقی دریای خزر را با فوریت تصویب نمود. با توجه به اینکه تعیین حدود و ثغور بستر دریای خزر از موارد اختلافی ایران با سایر طرف‌ها بود و این بند از معاهده خارج شده است، سایر مواد تأیید شد و این لایحه برای طی مراحل قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

علاوه بر این، موضوع وضعیت نیروهای شرکت که پیش‌تر در جلسات هیئت دولت مطرح شده بود، امروز نیز به تصویب نهایی رسید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک