کد خبر 100000002165
۱۴۰۵/۰۵/۰۵ ۱۱:۴۷

ابراز قدردانی تاجرنیا از سرمربی استقلال؛ حمایت خود را از شجاعت سهراب ابراز می‌کنم

ساعت 24 - به نظر می‌رسد که حضور گروهی از بازیکنان جوان و امید در تمرینات استقلال به بخشی اساسی از طرح‌های تاکتیکی سرمربی این تیم برای فصل آتی تبدیل شده است.
تقدیر تاجرنیا از سرمربی استقلال؛ از شجاعت سهراب حمایت می‌کنم

خروج برخی از بازیکنان خارجی تیم استقلال و فسخ قرارداد آنان، به همراه کنار گذاشتن تعدادی از بازیکنان داخلی نظیر سهرابیان و عارف غلامی توسط سرمربی آبی‌پوشان تهرانی، به‌علاوه مسائلی چون بسته بودن پنجره نقل و انتقالات، موجب شده تا سهراب بختیاری‌زاده در ماه‌های اخیر با استفاده از بازیکنان مستعد در تمرینات تیم‌های امید و جوانان، آنان را به تمرینات بزرگسالان فراخواند.

در این راستا به گوش رسید که سهراب بختیاری‌زاده به چند تن از بازیکنان رده سنی امید و جوانان اعلام کرده که احتمالاً در آغاز مسابقات لیگ برتر، آنها را در لیست بازیکنان اصلی به میدان خواهد فرستاد.

در همین زمینه بخوانید: خبر خوش برای طرفداران استقلال؛ ملی‌پوش کشورمان در جام جهانی به تیم پیوسته است

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در آخرین اظهارات خود به این موضوع اشاره کرد: «سهراب بختیاری‌زاده کار بسیار ارزنده‌ای انجام داده و ما از عملکرد او رضایت داریم. او شش یا هفت بازیکن از تیم‌های جوانان و امید را به تمرینات بزرگسالان دعوت کرده و اعلام نموده که ممکن است از سه یا چهار نفر در ترکیب اصلی استفاده کند و ما نیز از این شجاعت او حمایت می‌کنیم».

شایان ذکر است که تیم استقلال علاوه بر شرکت در لیگ برتر و جام حذفی، باید در فصل جدید لیگ برتر نخبگان آسیا که در سال ۲۰۲۷ برگزار می‌شود، نماینده کشورمان باشد؛ با این حال وضعیت پنجره نقل و انتقالات این تیم هنوز به‌طور قطع مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: استقلال به‌عنوان یک باشگاه ورزشی باید به فوتبال توجه بیشتری داشته باشد/ آقای تاجرنیا! هویت اصلی این باشگاه فوتبال است نه سایر رشته‌ها

سهراب بختیاری زاده

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.
سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک