کد خبر 100000002364
۱۴۰۵/۰۵/۰۵ ۲۳:۲۳

با نام استقلال، نمک‌شناس‌ها اعتبار کسب کردید/ چه زمانی اینقدر در کینه غوطه‌ور شدید؟

ساعت 24 - پس از ادعای مجتبی فریدونی درباره غیرقانونی بودن کار با یاسر آسانی، علی تاجرنیا با واکنشی شدید و کم‌نظیر، مدیران پیشین باشگاه را به انجام تسویه‌حساب‌های شخصی متهم کرد و بدین ترتیب فاصله میان نسل‌های مدیریتی استقلال بیشتر و عمیق‌تر از پیش شد.
نمک‌نشناس‌ها از نام استقلال اعتبار گرفتید/ کی فرصت کردید تا این حد اسیر کینه شوید؟

موضوع تعیین استقلال به عنوان قهرمان لیگ نیمه‌تمام، که می‌رفت تا به یک جشنواره‌ بزرگ موفقیت برای آبی‌پوشان تبدیل شود، اکنون به عرصه‌ای برای درگیری‌های لفظی میان مدیران کنونی و قبلی تبدیل گشته است. اظهارات مجتبی فریدونی در خصوص ابهامات حقوقی پیرامون پرونده «یاسر آسانی»، به شدت خشم علی تاجرنیا را برانگیخت، به حدی که او تصمیم به شکستن سکوت گرفته و این تنش را فراتر از یک مسئله فنی، توهینی به حرمت باشگاه خواند.

علی تاجرنیا به تازگی با انتشار یک استوری در حساب کاربری اینستاگرام خود، به مدیران پیشین استقلال پیام داد:

«برخی تا زمانی که در منصب خود بودند، اعتبارشان را از نام استقلال کسب کردند؛ اما حالا به طرز ناشکری رفتار می‌کنند و برای ضربه زدن به یک مدیر، حاضرند که به استقلال آسیب برسانند... این دیگر صرفاً یک درگیری مدیریتی نیست؛ بلکه فراموش کردن حرمت این باشگاه است... شما چه زمانی فرصت پیدا کردید تا این اندازه گرفتار کینه‌توزی شوید؟ آسانی و قهرمانی هر دو متعلق به باشگاه هستند.»

بیشتر بخوانید: شوک بزرگ به استقلال؛ استفاده از یاسر آسانی غیرقانونی است!

خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۵۰۵۰۵-۲۲:۵۹

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.
سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک