کد خبر 100000002715
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۰۷:۳۴

این بار خاله نرگس هدف اپوزیسیون قرار گرفت

ساعت 24 - حمله تازه‌ای از سوی جریانات مخالف به نهاد شخصیت‌ها، با استفاده از خشونت، توهین و تخریب در فضای مجازی، بار دیگر چهره حقیقی مدعیان فریبنده آزادی بیان را نمایان ساخت.
اپوزیسیون این بار به جان خاله نرگس افتاد

بر اساس گزارش خبرآنلاین، روزنامه کیهان به موضوعی پرداخته است که نشان‌دهنده ناتوانی جریان برانداز از پذیرش حتی کوچک‌ترین موضع‌گیری مستقل یا آزادمنشانه از سوی هنرمندان و شخصیت‌های شناخته‌شده است. این روزها، این گروه چهره‌های فعال در عرصه هنر را با ابزار «دیکتاتوری رسانه‌ای» مورد حمله قرار می‌دهد.

در تازه‌ترین رخداد، آزاده آل‌ایوب (خاله نرگس)، مجری تلویزیون، پس از بیان نظرات وطن‌پرستانه‌اش، در شبکه‌های اجتماعی با هجوم بی‌رحمانه‌ترین توهین‌ها و تهدیدهای مستقیم از سوی کاربران برانداز مواجه شد. او در پاسخ به این حملات، بر این نکته تأکید کرد که «وقتی انسانی مورد خشم ستمگران واقع شود، دلیلی بر صحت مسیر او خواهد بود».

این نوع رفتار فاشیستی قطعاً محدود به یک فرد خاص نیست؛ به‌تازگی، پرویز پرستویی نیز پس از انتشار پیامی در فضای مجازی درباره وضعیت کودکان مدرسه میناب و ابراز نظرش در مورد «لعنت ابدی بر پهلوی و حامیانش»، به شدت مورد هجوم سازمان‌یافته، تهمت و تهدید این فرقه ضدملی و تروریستی قرار گرفت، به‌نحوی که وادار به عقب‌نشینی و عذرخواهی شد.

گروه‌های بی‌بندوباری که در خارج از کشور به بن‌بست رسیده‌اند، امروز به دنبال ایجاد رعب و دیکتاتوری سایبری هستند تا بتوانند هر صدای ملی و وطن‌خواهی را که در داخل کشور به گوش می‌رسد، خاموش کنند.

17302

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

پیشنهاد

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک