کد خبر 100000002770
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۰:۲۹

شروع دوباره بازگشت زائران اربعین/ بهره‌برداری از ظرفیت پارکینگ‌های اصلی مهران

ساعت 24 - رئیس پلیس راه نمایندگی فراجا اعلام کرد که در روز گذشته، ظرفیت پارکینگ‌های اصلی مهران به طور کامل پر شده است و همچنین به پذیرش خودروهای زائران در سایر پارکینگ‌های از پیش تعیین شده آمادگی داریم. او افزود که به موازات کاهش زمان اقامت زائران در عراق به دلیل گرمای شدید، بازگشت به میهن از روز گذشته آغاز گردیده است.
آغاز موج بازگشت زائران اربعین/ تکمیل ظرفیت پارکینگ‌های اصلی مهران

براساس گزارش ایسنا، سردار احمد کرمی اسد در مورد وضعیت تردد زائران اربعین در تاریخ ۶ مردادماه بیان داشت: روز گذشته یکی از شلوغ‌ترین روزهای سفر اربعین را تجربه کردیم و مسیرهای منتهی به مرزهای کشور، به ویژه مرز مهران، با ترافیکی بسیار سنگین روبه‌رو بودند.

وی ادامه داد: تنها در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۷۵ هزار زائر از مرز مهران به سمت عتبات عالیات حرکت کردند که این عدد، بالاترین میزان خروج زائران از این مرز در یک روز از شروع طرح اربعین امسال محسوب می‌شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به افزایش استفاده از خودروهای شخصی نسبت به سال گذشته، گفت: این موضوع به افزایش بار ترافیکی در جاده‌های منتهی به مرزها منجر شده و پارکینگ‌های اصلی ورودی مهران، به ویژه پارکینگ مخصوص اربعین، کاملاً پر و اشباع شده‌اند.

سردار کرمی اسد تأکید کرد: در حال حاضر ظرفیت سایر پارکینگ‌های پیش‌بینی‌شده فعال گردیده و آمادگی کامل برای پذیرش و توقف خودروهای شخصی زائران فراهم شده است، بنابراین هموطنان می‌توانند بدون نگرانی از این بابت سفر خود را ادامه دهند.

او در ادامه به حوادث رانندگی اخیر اشاره کرد و گفت: متأسفانه بسیاری از تصادفات برون‌شهری به زائرانی مربوط می‌شود که به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی، بدون استراحت کافی به سفر خود ادامه داده‌اند. اگرچه آمار جان‌باختگان نسبت به دوره مشابه سال گذشته کاهش یافته است، ولی هنوز هم تعداد مصدومان چشمگیر است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از زائران درخواست کرد در طول مسیر از موکب‌ها، توقف‌گاه‌ها و استراحت‌گاه‌های لحاظ‌شده بهره‌برداری کنند و با استراحت کافی از بروز حوادث ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی جلوگیری نمایند.

سردار کرمی اسد همچنین از آغاز موج بازگشت زائران خبر داد و اعلام کرد: برای نخستین بار از آغاز طرح اربعین، در روز گذشته بیش از ۲۹ هزار نفر از مرز مهران به کشور وارد شدند که این امر به افزایش ترافیک در محورهای خروجی مرز به سمت شهرهای داخلی انجامید.

وی با اشاره به اینکه به علت گرمای هوا، مدت حضور زائران در عراق به ۳ تا ۴ روز کاهش یافته است، افزود: پیش‌بینی می‌شود از این پس فرآیند بازگشت زائران به کشور سرعت بیشتری بگیرد و پلیس تمامی تدابیر لازم را برای مدیریت ترافیک و تأمین ایمنی مسیرهای بازگشت در نظر گرفته است.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

پیشنهاد

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک