کد خبر 100000002857
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۴:۰۸

پول هتل بازیکنان استقلال را تأمین کردم اما اکنون هیچ‌کس به من مراجعه نمی‌کند/ پاداش قهرمانی آسیا پس از ۳۵ سال هنوز به من نرسیده است!

ساعت 24 - پزشک پیشین تیم استقلال به مناسبت سالگرد قهرمانی این باشگاه در جام باشگاه‌های آسیا واکنش جالب اما تلخی را ابراز کرد.
پول هتل بازیکنان استقلال را دادم اما حالا هیچکس سراغم نمی‌آید/ پاداش قهرمانی آسیا بعد از ۳۵ سال هنوز به دستم نرسیده!

در دهه‌های ۶۰ و ۷۰، علی اصغر شهرآبادی به عنوان یک پزشک مستقل که نه تنها در فضای فوتبال بلکه در دل هواداران استقلال محبوبیت یافته بود، شناخته شده بود. او با این تیم به مقام‌های قهرمانی و نایب قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا دست یافت.

به مناسبت هفتم مرداد، سالروز قهرمانی استقلال در جام باشگاه‌های آسیا، به سراغ این پزشک رفتیم. او با گلایه از فراموش شدن توسط استقلالی‌ها، ابراز داشت که عشقش به این تیم و طرفدارانش همواره باقی‌ست:

پرداخت هزینه‌های هتل استقلال به عهده من بود

  • چطور ممکن است هفتم مرداد را فراموش کنم؟ بسیاری از طرفداران استقلال شاید من را از یاد برده باشند، اما عشق من به این تیم و هوادارانش همواره پابرجاست.
  • در تابستان سال ۱۳۷۰ و پیش از سفر به بنگلادش، مطالعه و بررسی‌های بهداشتی و اقلیمی را انجام دادم. متوجه شدم که با هوای شرجی و سطح پایین بهداشت در آن کشور، باید به خوبی آماده شویم تا بازیکنان از خطر بیماری‌های عفونی و گرمازدگی در امان بمانند. به همین دلیل، ۲۶ سرم و مقدار زیادی آنتی بیوتیک از تهران به بنگلادش بردم. شاید باورتان نشود که تمام هزینه این داروها را خودم پرداخت کردم و هیچ فاکتوری برای استقلال صادر نکردم. هنوز یادم هست که یک بار در اهواز و پس از پایان مسابقه به ما اجازه خروج از هتل را نمی‌دادند چون باشگاه پول لازم برای پرداخت هزینه هتل را نداشت. در آن زمان، من و مرحوم منصور پورحیدری از جیب خود هزینه هتل را پرداخت کردیم. البته بعد از بازگشت به تهران، منصورخان مقداری از بدهی‌ام را پرداخت، اما بعداً فهمیدم که او نیز آن پول را از جیب خودش داده و نه از باشگاه.
  • چنین فردی که با عشق به استقلال خدمت کرده، حالا به طرز غم‌انگیزی فراموش شده و این باشگاه حتی در روز هفتم مرداد، نه تنها هیچ یادی از من نمی‌کند بلکه حتی یک تماس یا پیام تبریک هم ارسال نمی‌کند.

تماس‌هایم تنها با قلعه نویی برقرار است

  • این روزها به دلیل مشکلات مالی در حومه مشهد سکونت دارم. پیشتر در مصاحبه‌ای با خبر ورزشی از وضعیت ورشکستگی خودم و عدم حمایت مدیران استقلال سخن گفتم. هیچ کمکی از آقایان اولیایی و فتح‌الله زاده دریافت نکردم. متأسفانه همسرم نیز بیماری پیدا کرده و هزینه درمان واقعاً فشار بسیار زیادی بر ما وارد کرده است.
  • از میان بازیکنان آن زمان که همراه با هم قهرمان آسیا شدیم، فقط امیر قلعه‌نویی است که با من در ارتباط است و همیشگی محبت دارد. البته از دیگران انتظاری ندارم زیرا می‌دانم که همه مشغول زندگی خود هستند، اما ای کاش باشگاه استقلال افرادی که صادقانه برایش کار کردند را هرگز فراموش نکند.

پاداشی که هرگز نمی‌خواستند بدهند

  • چند ماه پس از قهرمانی در بنگلادش، دوباره به جام باشگاه‌های آسیا رفتیم و این بار در قطر تا فینال پیش رفتیم، اما در ضربات پنالتی به الهلال شکست خوردیم. هرگز فراموش نمی‌کنم که پیش از بازی نیمه نهایی، برخی از مدیران وقت باشگاه به هتل آمدند و گفتند در صورت قهرمان شدن، به هر بازیکن ۱۰۰ هزار تومان پاداش خواهند داد. آن زمان این مبلغ چندان ناچیز نبود، اما در مقایسه با پاداش‌های نجومی که الریان و الهلال تعیین کرده بودند، به هیچ وجه حائز اهمیت نمی‌بود. بازیکنانی که زبان عربی می‌دانستند، از بازیکنان الهلال شنیده بودند که پاداش‌های هنگفتی برای پیروزی بر استقلال مقرر شده است و این مسأله باعث افت روحیه تیم شد.
  • پس از قهرمانی در بنگلادش، به هر کدام از اعضای تیم یک خط تلفن ثابت وعده دادند، اما وقتی برای دریافت آن به مراجعه کردم، به من گفتند نام شما در نوبت است و به زودی به شما اطلاع می‌دهیم، اما اکنون ۳۵ سال گذشته و هنوز خبری از آن خط تلفن ثابت نشده است!

بیشتر بخوانید: وقتی ورشکست شدم، هیچ‌کدام از مدیران استقلال دستم را نگرفتند/ حجازی می‌گفت از این قوم انتظار کمک نداشته باش/ فتح‌الله‌زاده گفت آن‌قدر بیا و برو تا جواب بگیری!

علی اصغر شهرآبادی

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک