کد خبر 100000003059
۱۴۰۵/۰۵/۰۸ ۱۳:۵۱

دیدار مخبر با خانواده شهید امیر سرلشکر خلبان نصیرزاده/ حضرت آقا ایران را به کشوری تبدیل کردند که امروز برابر ابرقدرت اول دنیا می‌ایستد

ساعت 24 - مشاور مقام معظم رهیری گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران از نظر سیاسی، نظامی و دیپلماسی در جایگاه رفیعی قرار دارد و همه این دستاوردها نتیجه خون شهداست.
دیدار مخبر با خانواده شهید امیر سرلشکر خلبان نصیرزاده/ حضرت آقا ایران را به کشوری تبدیل کردند که امروز برابر ابرقدرت اول دنیا می‌ایستد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مخبر، دستیار و مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به همراه امیر سرتیپ جعفر معتمد معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع با حضور در منزل سرلشکر شهید عزیز نصیرزاده، وزیر شهید دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کردند.

بنابر گزارش ایلنا، دستیار و مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار اظهار کرد: جنایتکاران در این مدت آسیب‌های فراوانی به کشور وارد کردند. دانشمندان ما را به شهادت رساندند، فرماندهان نظامی ما را به شهادت رساندند و عناصری را که در حکمرانی کشور نقش اساسی داشتند، از ما گرفتند.

وی افزود: البته خداوند این خسارت‌ها را جبران کرد و خود حضرت آقا نیز با برنامه‌ریزی‌هایی که از قبل انجام داده بودند و چارچوبی که برای اداره نظام کشور طراحی کرده بودند، تاب‌آوری کشور را در مؤلفه‌های مختلف حکمرانی افزایش دادند که این موضوع کمتر مورد توجه و بحث قرار گرفته است.

دستیار و مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی ادامه داد: حضرت آقا کشوری را که در حوادث پیش از انقلاب، با هر اتفاقی دچار آسیب‌های جدی می‌شد؛ چه از دست دادن بخش‌هایی از سرزمین و چه از بین رفتن شمار زیادی از مردم، مانند آنچه در دوره قاجار رخ داد، مدیریت، رهبری و تدبیر کردند و آن را به کشوری تبدیل کردند که امروز در برابر ابرقدرت اول دنیا، با همه تجهیزات و همه اعوان و انصارش، ایستاده است.

2929

برچسب‌ها:

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک