کد خبر 100000003223
۱۴۰۵/۰۵/۰۹ ۰۸:۴۵

تردد آسان در جاده‌های شمالی و بیشتر مسیرهای اتصال به مرزهای ملی

ساعت 24 - معاون انتظامی پلیس راهور فراجا اعلام کرد که تردد در جاده‌های شمالی و اکثر مسیرهای منتهی به مرزهای کشور به خوبی جریان دارد و تنها در مسیر حمیل–سرابله–ایلام در نزدیکی تونل آزادی، ترافیک به حالت نیمه‌سنگین مشاهده شده است.
تردد روان در محورهای شمالی و اغلب مسیرهای منتهی به مرزهای کشور

به نقل از ایسنا؛ سرهنگ سیاوش محبی، معاون پلیس راه راهور فراجا، در رابطه با آخرین وضعیت ترافیکی و شرایط جوی محورهای ارتباطی کشور در صبح امروز (۹ مرداد ۱۴۰۵) اطلاعاتی ارائه داد و گفت: عبور و مرور در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، مسیر قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در هر دو جهت به‌صورت روان در حال انجام است و شرایط جوی در محورهای شمالی نیز کاملاً عادی گزارش می‌شود.

او در ادامه بیان کرد: در محورهای منتهی به مرزها، تردد در محورهای ایلام–مرز مهران، بستان–مرز چذابه، پیرانشهر–مرز تمرچین، خرمشهر–مرز شلمچه، قصرشیرین–مرز خسروی و مریوان–مرز باشماق نیز به‌طور مناسب و روان به ثبت رسیده است.

معاون پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت ترافیکی محور حمیل–سرابله–ایلام افزود: در ناحیه تونل آزادی این محور، ترافیک نیمه‌سنگین در هر دو سمت مشاهده می‌شود.

سرهنگ محبی همچنین از بسته بودن محور شریانی بندرعباس–لار در ناحیه کلمتعلی خبر داد و تاکید کرد: تردد از طریق مسیر جایگزین کهورستان–منبع آب–بندرعباس انجام خواهد شد.

وی در پایان اشاره کرد: محور بندرترکمن–بندرگز (جاده ساحلی) نیز تا اطلاع ثانوی مسدود می‌باشد.

انتهای پیام

برچسب‌ها:

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک