کد خبر 100000003335
۱۴۰۵/۰۵/۰۹ ۱۵:۱۹

قروه و دهگلان در اولویت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی

ساعت 24 - کردستان (ایسنا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: شهرستان‌های قروه و دهگلان به دلیل نیازهای آموزشی موجود، در اولویت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی قرار دارند و برنامه‌های ویژه‌ای برای تکمیل پروژه‌های آموزشی و ارتقاء زیرساخت‌های این دو شهرستان اجرا خواهد شد.
قروه و دهگلان در اولویت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی

حمیدرضا خان‌محمدی در سفر یک‌ روزه به استان کردستان، با حضور در شهرستان‌های دهگلان و قروه از پروژه‌های آموزشی، فرهنگی و عمرانی این مناطق بازدید و وضعیت فضاهای آموزشی را بررسی کرد.

وی در جریان بازدید از دبیرستان دخترانه کار و دانش بعثت دهگلان که در جریان حملات اخیر آسیب دیده است، بر تسریع در بازسازی بخش‌های تخریب‌شده تأکید کرد و دستورهای لازم را برای رفع کمبودها و تأمین نیازهای این واحد آموزشی صادر کرد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور همچنین در بازدید از کانون‌های فرهنگی و هنری شهید مطهری و سمیه دهگلان، توسعه فضاهای فرهنگی را از الزامات ارتقای نظام آموزشی دانست و اظهار کرد: اگر ۱۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی شورای برنامه‌ریزی شهرستان برای تکمیل این مجموعه اختصاص یابد، سازمان نوسازی مدارس نیز همین میزان اعتبار از محل منابع ملی تأمین خواهد کرد.

خان‌محمدی با اشاره به محدودیت منابع دولتی، بر استفاده از ظرفیت خیران مدرسه‌ساز و مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی برای تکمیل پروژه‌های آموزشی تأکید کرد و افزود: مشارکت مردم و خیران، یکی از مهم‌ترین راهکارهای توسعه عدالت آموزشی در کشور است.

وی در ادامه سفر خود با حضور در شهرستان قروه، ضمن دیدار با خانواده شهیدان مدرسه شجره طیبه میناب، از روند اجرای طرح شهید عجمیان در مدارس این شهرستان و همچنین پروژه ساماندهی هنرستان کشاورزی بوعلی سینا بازدید کرد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در نشست با مدیران آموزش و پرورش قروه، از تعریف ۱۸ پروژه اولویت‌دار آموزشی در این شهرستان خبر داد و گفت: اجرای این پروژه‌ها با هدف جبران کمبودهای زیرساختی و ارتقاء کیفیت فضاهای آموزشی در دستور کار قرار گرفته است.

وی همچنین از تعهد سازمان برای اجرای ۱۲ هزار مترمربع آسفالت و ایزوگام مدارس شهرستان قروه و ۸۰۰۰ مترمربع آسفالت و ایزوگام مدارس دهگلان در سال جاری خبر داد و افزود: نوسازی سیستم‌های فرسوده گرمایشی و تأمین تجهیزات مورد نیاز مدارس استان نیز در برنامه‌های امسال قرار دارد.

خان‌محمدی با اشاره به اجرای بیش از هفت هزار پروژه آموزشی در کشور، خاطرنشان کرد: بیش از ۲۴۰۰ پروژه با مشارکت خیران در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود بیش از دو هزار پروژه تا آغاز سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری برسد.

وی تأکید کرد: سازمان نوسازی مدارس کشور تلاش می‌کند با همکاری دستگاه‌های اجرایی، خیران و مسئولان محلی، زمینه ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و تحقق عدالت آموزشی در استان کردستان را فراهم کند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک