کد خبر 100000003382
۱۴۰۵/۰۵/۰۹ ۱۸:۳۵

نمایش فیلم «مرا ببوس» در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران

ساعت 24 - موزه هنرهای معاصر تهران در چارچوب سلسله برنامه‌های اکران خود، اثر سینمایی «مرا ببوس» که به کارگردانی ذبیح الله رحمانی ساخته شده است، به نمایش خواهد گذاشت.
نمایش فیلم «مرا ببوس» در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران

بر اساس خبرگزاری مهر و به نقل از بخش روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، فیلم «مرا ببوس» به کارگردانی ذبیح الله رحمانی با مدت زمان ۷۳ دقیقه، در روز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵، از ساعت ۱۶ در سالن سینماتک به نمایش درخواهد آمد.

پس از اکران فیلم، جلسه‌ای برگزار خواهد شد که در آن کارگردان حضور داشته و در مورد چرایی ساخت این فیلم بحث و تبادل نظر خواهد کرد.

خلاصه داستان فیلم «مرا ببوس» بیانگر این است که زنی به دلایل مرتبط با جنگ ۱۲ روزه، به سمت زادگاه پدری‌اش در شمال کشور با خودرویی سفر می‌کند. در طول مسیر، او به یادآوری خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌اش می‌پردازد … .

این برنامه رایگان و برای تمامی علاقه‌مندان قابل دسترسی است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک