کد خبر 100000003645
۱۴۰۵/۰۵/۱۰ ۱۲:۳۰

بازگشت زائران از مهران نیازمند تقویت فوری ناوگان حمل‌ونقل است

ساعت 24 - ایلام (ایسنا) - رئیس پلیس راه راهور فراجا در خصوص افزایش تعداد زائرانی که به خانه بازمی‌گردند، بیان کرد: اقبال زائران به بازگشت از مرز مهران به شکل چشم‌گیری بیشتر از دیگر مرزهاست و لذا تأمین ناوگان حمل‌ونقل عمومی به عنوان یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌ها و تهدیدات پیش‌رو در مدیریت بازگشت زائران محسوب می‌شود.
بازگشت زائران از مهران نیازمند تقویت فوری ناوگان حمل‌ونقل است

سردار احمد کرمی‌اسد در روز شنبه، ۱۰ مرداد، در نشست مرتبط با تأمین سوخت و مدیریت حمل‌ونقل در مرز مهران با اشاره به این‌که تا کنون حدود ۷۵۰ هزار زائر از این مرز عبور کرده‌اند، تصریح کرد: با افزایش شمار زائرانی که در حال بازگشت هستند، نیاز به برنامه‌ریزی جامع‌تری برای تأمین ناوگان لازم احساس می‌شود، چرا که بخش عمده‌ای از زائران در روزهای آینده به کشور بازخواهند گشت.

او همچنین به مشکلاتی که از شب گذشته در خصوص تأمین ناوگان به وجود آمده اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برخی استان‌ها مانند مازندران، تهران، همدان، کردستان و چند استان دیگر با کمبود اتوبوس مواجه شده‌اند که این امر منجر به نارضایتی و اعتراض برخی زائران شده است.

سردار کرمی اسد افزود: دمای بالای هوا و شرایط دشوار انتظار در پایانه، تحمل چند ساعته منتظر ماندن را برای زائران سخت ساخته است و ضروری است که تمامی ارگان‌ها برای تأمین اتوبوس و تسریع در انتقال زائران همدستی کنند.

وی در خصوص اقدامات انجام‌شده برای جلوگیری از بازگشت خالی اتوبوس‌ها بیان کرد: از صبح امروز گروه‌هایی در پایانه مستقر گشته‌اند و اتوبوس‌های ورودی به مقصدهای لازم هدایت می‌شوند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۰ دستگاه اتوبوس به شکل اجباری به پایانه مهران فرستاده شده‌اند تا بخشی از نیاز زائران پوشش داده شود. اگرچه تأمین ناوگان مستقیم وظیفه پلیس نیست، اما در شرایط کنونی برای یاری‌رسانی به مردم وارد عمل شده‌ایم.

او تأکید کرد: هیچ اتوبوس بین‌شهری نباید بدون مسافر از مهران خارج شود و گروه‌های گشتی نیز در مسیرهای منتهی به این مرز حضور دارند تا از بازگشت ناوگان خالی جلوگیری کنند.

سردار کرمی اسد با یادآوری این نکته که اقدامات سلبی و الزامی بهترین راهکار نیستند، خاطرنشان کرد: برای مدیریت این شرایط ناچار به بهره‌گیری از برخی ظرفیت‌های قانونی و اعمال محدودیت‌ها شده‌ایم، اما انتظاری که داریم این است که نهادهای مسئول با افزایش ناوگان و استفاده از ظرفیت‌های استان‌های همجوار، راه‌حل‌های عملی و مستمر برای مشکلات ارائه کنند.

او همچنین افزود: با وجود تلاش‌های به عمل آمده، شرایط تأمین ناوگان همچنان نگران‌کننده است و همه نهادها باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، به‌ویژه ناوگان سازمان‌ها، نهادها و نیروهای نظامی، برای تسهیل بازگشت زائران همکاری و هم‌افزایی کنند.

انتهای پیام 

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک