کد خبر 100000004453
۱۴۰۵/۰۵/۱۲ ۱۳:۰۰

جنپو قصد دارد یک میلیون دلار را به جیب بزند!

ساعت 24 - باشگاه استقلال با انتشار بیانیه‌ای، فسخ یک‌جانبه قرارداد موسی جنپو را تأیید کرد. باشگاه آبی پوش این اقدام وینگر مالیایی را بی‌دلیل برشمرده و قصد دارد با ارائه مدارک و نامه‌های مربوطه، از مواضع خود در فیفا دفاع کند.
جنپو می‌خواهد یک میلیون دلار کش برود!

به نقل از "ورزش سه"، موسی جنپو بازیکن خارجی باشگاه استقلال، با آغاز جنگ و شرایط بحرانی، ناچار به ترک ایران شد. خروج او تحت اطلاع باشگاه و نظارت آن انجام شد، اما اختلال زمانی بروز کرد که جنپو پس از برقراری آتش‌بس تمایلی به بازگشت به تهران نشان نداد.

طبق اعلامیه‌ی باشگاه استقلال، مدیران این تیم بعد از بهبود شرایط، از طریق چندین نامه رسمی از تمامی بازیکنان خارجی، از جمله جنپو درخواست کردند که به ایران بازگردند، در تمرینات حاضر شوند و به تعهدات قراردادی خود ادامه دهند. در پاسخ، وینگر مالیایی مشکلات امنیتی را پررنگ کرده و ابراز کرد که علاقه‌ای به بازگشت به تهران ندارد.

اصرار جنپو بر نپذیرفتن بازگشت به ایران در حالی صورت گرفت که استقلال خواسته بود او در دسترس کادر فنی قرار بگیرد. او در تمرینات و مسابقات آبی‌ها شرکت نکرد، در عین حال خواستار دریافت کامل مبلغ باقی‌مانده قرارداد خود شد.

2428426

علاوه بر این، باشگاه استقلال خاطرنشان کرده است که جنپو در ادامه مکاتبات، این باشگاه را به طرح شکایت در فیفا تهدید کرده است. در نهایت، او تصمیم به فسخ یک‌طرفه قرارداد خود گرفت و به منظور پیگیری مطالبات و ادعاهای خود به فیفا شکایت کرد.

استقلال بر این باور است که فسخ انجام‌شده بی‌دلیل بوده است. محور اصلی دفاع این باشگاه این است که پس از برقراری آتش‌بس، شرایط مناسب برای بازگشت بازیکنان خارجی فراهم گردید و نامه‌های رسمی متعددی برای حضور دوباره جنپو در تهران ارسال شد، اما این بازیکن از انجام تعهدات خود سرباز زد.

به هر حال، ارزیابی نهایی درخصوص موجه یا غیرموجه بودن فسخ به عهده مرجع قضایی فیفا خواهد بود. در این فرایند، باید قراردادهای طرفین، زمان و محتوای نامه‌های ارسالی از استقلال، پاسخ‌های جنپو، شرایط امنیتی مورد اشاره بازیکن و امکان واقعی بازگشت او به ایران به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

وکلای بین‌المللی استقلال آماده ارائه دفاعیات خود به شکایت جنپو هستند. باشگاه همچنین از فیفا خواسته است تا مهلت برای ارائه دفاعیات را به مدت ۲۰ روز تمدید کند تا فرصت کافی برای تکمیل مستندات و ارسال پاسخ حقوقی فراهم شود.

پرونده جنپو برای باشگاه استقلال از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا اگر فسخ بدون دلیل موجه پذیرفته شود، باشگاه می‌تواند نه تنها درخواست رد تقاضای کامل بازیکن را داشته باشد، بلکه خواهان جبران خسارت ناشی از قطع قرارداد نیز شود. از سوی دیگر، چنانچه مرجع رسیدگی دلایل امنیتی جنپو را به عنوان دلیل موجه برای فسخ قبول کند، احتمال محکومیت استقلال به پرداخت مطالبات و غرامت وجود خواهد داشت. به ویژه که قرارداد دوم جنپو به میزان یک میلیون و دویست هزار دلار است.

بدین ترتیب، همکاری موسی جنپو با استقلال عملاً به پایان رسیده است، اما جنبه حقوقی این جدایی همچنان در حال پیگیری است. نتیجه نهایی پرونده پس از دریافت دفاعیات استقلال و بررسی مستندات از طرف فیفا مشخص خواهد شد.

برچسب‌ها:

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک