کد خبر 100000004890
۱۴۰۵/۰۵/۱۳ ۱۴:۴۱

شمارش معکوس نجات‌دهنده برای استقلال؛ آبی‌های پایتخت منتظر کسب سه‌گانه

ساعت 24 - با هر روز که به آغاز مسابقات لیگ برتر نزدیک‌تر می‌شویم، وضعیت نقل و انتقالات باشگاه استقلال بیش از پیش به نگرانی‌ها در مورد این تیم در شروع فصل جدید دامن می‌زند.
شمارش معکوس نجات‌بخش برای استقلال؛ آبی‌های پایتخت منتظر سه‌گانه

در روزهای اخیر، با اظهارات علی تاجرنیا، فرد کلیدی این روزهای باشگاه استقلال، اعلام گردید که سه نتیجه اساسی در انتظار این مجموعه فوق‌العاده است. بهبود هر یک از این سه وعده می‌تواند به نحوی به کاهش مشکلات موجود در استقلال کمک کند.

هواداران استقلال این روزها منتظرند تا رای نهایی دادگاه ویژه ورزش، مشهور به CAS، اعلام شود و این بدان معناست که وضعیت پنجره نقل و انتقالات آنها که به دلیل مسائل انضباطی از جانب فیفا بسته شده، روشن شود.

مورد دومی که در حال حاضر استقلالی‌ها به شدت پیگیر آن هستند، انتخاب مدیر عامل جدید برای این مجموعه بزرگ در فصل آینده است. طی روزهای اخیر، خبری منتشر شده مبنی بر اینکه فردی به نام «مصطفی متدین» که مدیرعامل شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی است، نامزد اصلی از سوی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس برای این سمت به شمار می‌رود و ممکن است در روزهای آتی به عنوان مدیرعامل جدید معرفی شود.

با این وجود، شواهد نشان می‌دهد که این فرد در حال حاضر تمایل ندارد که چنین مسئولیت بزرگی که هر روز با میلیون‌ها هوادار در تعامل است را بر عهده بگیرد.

در همین راستا بخوانید: بازیکن ناکام استقلال مسائل امنیتی را بهانه کرد

سومین و یکی از اساسی‌ترین موضوعات در نظر گرفته شده برای استقلال، روشن کردن وضعیت بازیکنانی است که هنوز مشخص نیست آیا با استقلال ادامه همکاری خواهند داشت یا خیر. این موضوع نیز به طور مستقیم با باز شدن پنجره نقل و انتقالات ارتباط دارد، به طوری که در صورت صلاحیت، آبی‌ها بتوانند با بازیکنانی که در حال حاضر قرارداد داخلی با آنها بسته‌اند یا قصد جذب آنها را دارند، همکاری داشته باشند و سهراب بختیاری‌زاده با دستان پر به لیگ بیست و ششم وارد شود.

استقلال

برنامه‌ریزی شده است که این سه موضوع در روزهای باقی‌مانده تا پایان این هفته و ابتدای هفته آینده، قبل از شنبه و یکشنبه ۱۷ یا ۱۸ مرداد تعیین تکلیف شوند.

هواداران استقلال در این مدت در شبکه‌های اجتماعی به شدت از وضعیت مدیریت باشگاهشان انتقاد کرده و این مسائل را یکی پس از دیگری بررسی کرده‌اند. آنها بر این اعتقاد هستند که اگر وکلای باشگاه استقلال در حال حاضر در تلاشند تا پنجره نقل و انتقالات را باز کنند، چرا این اقدامات را شش ماه قبل یا حتی زودتر آغاز نکردند تا امروز مجموعه استقلال با میلیون‌ها هوادار این‌گونه نگران شروع فصل جدید نباشد؛ در حالیکه رقبا به قوت به جذب بازیکن پرداخته و اردوها و بازی‌های تدارکاتی خود را با موفقیت سپری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: واکنش فرشادپیوس به لقب «گلزن مرده‌خور» به خودش از سوی پرویز برومند

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.