کد خبر 100000005056
۱۴۰۵/۰۵/۱۴ ۰۵:۳۰

۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره)

ساعت 24 - معاون بهره‌برداری و سرپرست عملیات اربعین شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از انجام ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی از این فرودگاه از ابتدای ماه صفر تاکنون خبر داد و گفت: در این مدت حدود ۱۱۵ هزار زائر به مقصد نجف و بغداد اعزام و از این دو شهر پذیرش شده‌اند.
۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - جواد صالحی آرتیمانی، معاون بهره‌برداری و سرپرست عملیات اربعین شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، اظهار کرد: از ۲۵ تیرماه، همزمان با آغاز ماه صفر، تا ۱۲ مردادماه، در مجموع ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی انجام شده است.
وی افزود: از مجموع پروازهای انجام‌شده، ۶۷۳ سورتی پرواز مربوط به فرودگاه نجف و ۱۲۷ سورتی پرواز مربوط به نشست و برخاست در فرودگاه بغداد بوده است.
معاون بهره‌برداری شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) ادامه داد: تعداد کل زائران در این بازه زمانی حدود ۱۱۵ هزار نفر بوده است که از این تعداد، حدود ۱۷ هزار زائر به مقصد بغداد و حدود ۹۸ هزار زائر نیز به مقصد نجف اعزام و پذیرش شده‌اند.
صالحی آرتیمانی همچنین درباره نحوه خدمت‌رسانی به زائران در روز اربعین گفت: از ظهر روز اربعین، فعالیت مواکب در قسمت پروازهای خروجی متوقف و خدمت‌رسانی مواکب مستقر در سالن پروازهای ورودی تقویت خواهد شد.
وی تصریح کرد: مواکب مستقر در بخش پروازهای ورودی، با توجه به خستگی زائران، تمرکز بیشتری بر توزیع اقلام خوراکی خواهند داشت.
معاون بهره‌برداری و سرپرست عملیات اربعین شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) افزود: تیم بهداشت مرزی نیز به منظور نظارت سندرومیک، ارائه خدمات تشخیصی و درمانی و همچنین مشاوره پزشکی به زائران، پیش از محل کنترل گذرنامه ورودی مستقر است.
صالحی آرتیمانی خاطرنشان کرد: برای انتقال رایگان زائران در پروازهای ورودی نیز دو دستگاه اتوبوس در نظر گرفته شده است.
وی گفت: این اتوبوس‌ها در طول روز از ساعت ۷ تا ۲۲، زائران را از ترمینال سلام به مقصد مترو شاهد منتقل می‌کنند و در طول شب نیز از ساعت ۲۲ تا ۷ صبح، مسافران را به میدان آزادی انتقال خواهند داد.
 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.