کد خبر 100000005496
۱۴۰۵/۰۵/۱۵ ۰۷:۲۹

اسرائیل از کشته شدن دو نظامی خود در جنوب لبنان خبر داد

ساعت 24 - ارتش رژیم صهیونیستی از کشته شدن دو نظامی خود در جنوب لبنان خبر داد؛ منابع اسرائیلی علت این حادثه را انفجار یک بمب دست‌ساز در ساختمانی تحت کنترل ارتش این رژیم اعلام کرده‌اند.
اسرائیل از کشته شدن دو نظامی خود در جنوب لبنان خبر داد

به گزارش ایلنا به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در جریان یک حادثه در جنوب لبنان، دو نظامی اسرائیلی کشته و چهار نظامی دیگر به‌شدت زخمی شده‌اند.

این حادثه بر اثر انفجار یک بمب دست‌ساز در یک ساختمان در جنوب لبنان رخ داده است. برخی منابع اسرائیلی پیش‌تر اعلام کرده بودند که در این عملیات، شماری از نیروهای تیپ ۵۵ ارتش اسرائیل نیز زخمی شده‌اند.

بر اساس گزارش پایگاه «حدشوت بزمان»، ارتش اسرائیل مدتی طولانی کنترل این ساختمان را در اختیار داشته، اما موفق به شناسایی بمب کارگذاری‌شده در داخل آن نشده بود.

این حادثه هم‌زمان با حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به مناطقی در جنوب لبنان از جمله شهرک‌های «المنصوری» و «مجدل زون» رخ داده است.

رسانه‌های اسرائیلی همچنین تصاویری از انتقال مجروحان و فرود یک بالگرد امدادی در بیمارستان «رامبام» در شهر حیفا منتشر کرده‌اند.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.