کد خبر 100000005497
۱۴۰۵/۰۵/۱۵ ۰۷:۲۹

ونس از رایزنی‌های «پیچیده» با ایران سخن گفت؛ ادعای تازه‌ای درباره سازوکار تصمیم‌گیری در تهران

ساعت 24 - معاون رئیس‌جمهور آمریکا با مطرح کردن ادعاهایی درباره نحوه تصمیم‌گیری در ایران، اظهار کرد که گفت‌وگوهای میان تهران و واشنگتن مسیری دشوار، پیچیده و زمان‌بر خواهد داشت؛ در حالی که ایران همچنان هرگونه مذاکره مستقیم با آمریکا را رد می‌کند.
ونس از مذاکرات «پیچیده» با ایران گفت؛ ادعای تازه درباره ساختار تصمیم‌گیری در تهران

به گزارش ایلنا، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با شبکه «فاکس‌نیوز» تصریح کرد: «رسیدن به توافق با ایران روندی پیچیده و دشوار خواهد بود و به زمان نیاز دارد. ایرانی‌ها مذاکره‌کنندگان بسیار سختی هستند و ما با ساختاری چندپاره و چنددست مواجه‌ایم.»

او در ادامه گفت: «مسئولیت ما این است که این وضعیت را به‌درستی مدیریت کنیم و بهترین دستاورد ممکن را برای مردم آمریکا و رئیس‌جمهور ایالات متحده رقم بزنیم. باور دارم با وجود همه دشواری‌های این مسیر، در نهایت به نتیجه خواهیم رسید.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در اشاره به بازار انرژی ادعا کرد: «بهای نفت کاهش پیدا خواهد کرد و در سطحی پایین باقی می‌ماند، ایران هیچ‌گاه به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و آمریکا در موقعیتی نیرومندتر قرار می‌گیرد.»

ونس همچنین تأکید کرد که گفت‌وگوها همچنان ادامه دارد و اظهار داشت: «بسیاری از افراد پیش از آنکه روند مذاکرات به پایان برسد، تلاش می‌کنند درباره نتیجه آن داوری کنند.»

این سخنان معاون رئیس‌جمهور آمریکا در شرایطی مطرح می‌شود که مقام‌های جمهوری اسلامی ایران هرگونه مذاکره با واشنگتن را رد کرده‌اند. «کاظم غریب‌آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران نیز روز چهارشنبه اعلام کرد تهران هنوز درباره اجرای یادداشت تفاهم میان دو کشور به جمع‌بندی نرسیده است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.