کد خبر 100000005623
۱۴۰۵/۰۵/۱۵ ۱۳:۴۲

جزئیات تازه از واژگونی تریلی میان تماشاگران حادثه رانندگی در یاسوج

ساعت 24 - کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - رئیس اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: پس از وقوع یک تصادف در تنگ سریز و در حالی که تعدادی خودرو شخصی برای تماشا در محل تجمع کرده بودند، یک دستگاه تریلی با چند خودرو برخورد کرد.
جزئیات جدید واژگونی تریلی در بین تماشاگران تصادف در یاسوج

پرویز غفارفرد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساعت ۱۰:۳۷ صبح امروز پنجشنبه ۱۵ مرداد، در محدوده پل «تنگ سریز» یک دستگاه خودروی پارس با یک دستگاه پراید برخورد کرد که در نتیجه این تصادف ۲ نفر دچار مصدومیت شدند و خوشبختانه هر دو نفر هنگام رسیدن نیروهای امدادی هوشیار بودند و اقدامات درمانی اولیه برای آنان انجام شد.

وی افزود: با توجه به اینکه این حادثه باعث ایجاد ترافیک و انباشت خودروها در محل شده بود، ساعت ۱۱:۱۸ یک دستگاه تریلی نیز به دلیل از دست دادن کنترل وسیله نقلیه با چند خودرو برخورد کرد و دومین سانحه را در همان محدوده به‌وجود آورد.

رئیس مرکز اورژانس استان ادامه داد: بر اساس تریاژ اولیه کارشناسان اورژانس در صحنه، به علت شدت تجمع و ازدحام، ابتدا ۱۲ مصدوم شناسایی شد، اما با ادامه عملیات امدادرسانی، افراد آسیب‌دیده دیگری نیز مشخص شدند و در نهایت شمار مصدومان هر دو حادثه به ۲۲ نفر رسید. 

غفار فرد گفت: ۲۱ نفر از مصدومان برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند و یک نفر نیز با رضایت شخصی در کنار خودروی خود باقی ماند. خوشبختانه وضعیت عمومی بیشتر مصدومان پایدار اعلام شده است. 

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.