کد خبر 100000006151
۱۴۰۵/۰۵/۱۷ ۰۸:۳۹

خودداری ایلان ماسک از کمک به اوکراین در حملات علیه روسیه

ساعت 24 - مجله «آتلانتیک» اعلام کرد که ایلان ماسک اجازه استفاده از سامانه استارلینک برای حمله اوکراین به مناطق عمیق خاک روسیه را نمی‌دهد و از این همکاری امتناع می‌کند.
خودداری ماسک از کمک به اوکراین برای حمله به روسیه
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - به گزارش مجله آتلانتیک که به نقل از چند منبع مطلع منتشر شده، ایلان ماسک، کارآفرین و تاجر آمریکایی، تاکنون حاضر نشده است به اوکراین اجازه دهد از سامانه استارلینک برای انجام عملیات و هدف‌گیری در عمق خاک روسیه استفاده کند.
در ادامه، یکی از این منابع عنوان کرده که دلیل رویکرد ماسک، نگرانی او از افزایش دامنه تنش و جلوگیری از تشدید درگیری‌هاست.
این مجله همچنین با استناد به منبعی که نزدیک به میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین معرفی شده، نوشته است: «در حال حاضر هیچ تصمیمی به شکل قطعی و مثبت اتخاذ نشده، چراکه ایلان همچنان تکرار می‌کند که وقتِ توافق رسیده است.»
آتلانتیک پیش‌تر نیز در همین چارچوب خبر داده بود که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواسته تا ایلان ماسک را تحت فشار قرار دهد؛ به این امید که کی‌یف بتواند از ماهواره‌های استارلینک برای طراحی و برنامه‌ریزی حملات بهره ببرد. بر اساس این گزارش، کاخ سفید و شرکت اسپیس ایکس که متعلق به ماسک است، در پاسخ به درخواست خبرگزاری تاس برای اظهار نظر، پاسخی ارائه نکرده‌اند.
منبع: آر تی

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.