کد خبر 103564
۱۳۹۴/۰۷/۲۹ ۱۵:۵۵

(تصاویر)نمایشگاه‌ خودروهای کلاسیک

ساعت24-برخی از خودروهای نادر قدیمی را فقط می‌توان هرزگاهی در نمایشگاه‌ها دید؛ خودروهایی مشهور که روزگاری زیر پای رانندگان حرفه‌ای بودند. نمایشگاه هنگ‌کنگ بار دیگر این فرصت را فراهم کرد تا دوباره آن‌ها را ببینیم.
نمایشگاه «هنگ‌کنگ کلاسیک» برای دومین سال متوالی هم برگزار شد. این نمایشگاه میزبان خودروهایی بود که قیمت آن‌ها به چندین میلیون دلار می‌رسید. نمایشگاه هنگ‌کنگ حالا پس از دو سال به فرصتی استثنایی برای دیدار مجدد خودروهای دوست‌داشتنی‌مان بدل شده است.

ملانی ریاک، از مسئولان برگزاری نمایشگاه، می‌گوید: «ما زمان زیادی را صرف هماهنگی و تحقیق در مورد خودروهای کلاسیک کردیم. ستاره‌ی نمایشگاه امسال، خودروی «ناپیر رایلتون» از موزه بروکلندزِ انگلستان بود. زمانی که موتور ۲۴ لیتریِ این خودرو بار دیگر غرش کرد، جمعیت به وجد آمد. ما از این تجربه بسیار خرسندیم.»

چند تن از اعضای موزه بروکلندز نیز همراه آن خودرو به هنگ‌کنگ رفته بودند که به نوعی آن را اسکورت می‌کردند. الن وین، مدیر موزه، نیز می‌گوید: «این نمایشگاه میزبان خودروهای قدیمی تا اواسط دهه ۳۰ میلادی است و همین مسئله آن را کاملا منحصر به فرد کرده است. همه در مورد نمایشگاه هنگ‌کنگ صحبت می‌کنند. نمایشگاه‌ خودروی خوب را قبلا نمی‌توانستیم آن‌طرف‌تر از فرانسه ببینیم. اما هنگ‌کنگ با برگزاری این نمایشگاه نشان داد که این طور نیست.»

مانند بسیاری از نمایشگاه‌های مخصوص خودروهای کلاسیک، ما شاهد مانور غول‌هایی نظیر فورد موستانگ و شورلت کوروِت بودیم. البته خودروهای انگلیسی نیز حضور داشتند، اما خودروهای کلاسیک ب ام و و پورشه ۹۱۱ نگاه‌ها را به خود جلب کرده بود.

خودروسازان ایتالیایی مثل فراری و لامبورگینی نیز بی‌نصیب نماندند. آن‌ها خودروهای کلاسیک خود را به شکلی زیبا به نمایشگاه ارسال کرده بودند. در بخش دیگر نمایشگاه، سالنی لوکس ویژه‌ی خودروهای لوکس طراحی شده بود: خودروهایی مثل رولز-رویس و بنتلی که هنوز هم طرفداران بی‌شماری دارند.

یکی از دلایل شهرت هتل پنینسولای هنگ‌کنگ، استفاده از خودروی رولز-رویس فانتوم برای خدمات دادن به میهمانان خود است. این هتل چند رولز-رویس فانتوم ۲ که در سال ۱۹۳۴ میلادی تولید شده بود را به نمایشگاه آورده بود. تمام خودروهای رولز-رویس به شکلی باورنکردنی سالم و تمیز مانده بود.

هر کدام از خودروهای حاضر در نمایشگاه به دلیلی در زمان خود صاحب شهرت شده بودند. در این نمایشگاه، همان وقار و صلابت همیشگیِ هر خودرو باری دیگر توجه بازدیدکنندگان را جلب کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک