کد خبر 156630
۱۳۹۵/۰۲/۲۸ ۰۹:۳۱

عربستان در کشورهای اسلامی اخلال ایجاد می کند/شاید مجبور شویم حج امسال را لغو کنیم

ساعت24-عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مسئولان عربستانی بنا به مسائل سیاسی که در منطقه وجود دارد می‌خواهند در کشورهای اسلامی اخلال ایجاد کنند.
عربستان در کشورهای اسلامی اخلال ایجاد می کند/شاید مجبور شویم حج امسال را لغو کنیم
style="text-align: justify;">حجت‌الله خدایی سوری اظهار کرد: علی‌رغم مشکلاتی که سال گذشته در حادثه منا پیش آمد، ایران آمادگی خود را برای اعزام ایرانیان به حج تمتع اعلام کرده اما متأسفانه مسئولین عربستانی کارشکنی می‌کنند و این مسأله را به مسائل سیاسی ربط داده‌اند.

وی با بیان اینکه سوءاستفاده حکام عربستانی از مسأله حج و اغفال سایر مسلمانان و تشدید جنگ یمن و سوریه قابل رؤیت است، ادامه داد: مسئولین عربستانی بنا به مسائل سیاسی که در منطقه وجود دارد می‌خواهند در کشورهای اسلامی اخلال ایجاد کنند و رژیم صهیونیستی را تقویت کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه عربستان از بیداری و آگاهی ملت ایران بیزار است، تأکید کرد: عربستان باید دست از مسائل قبیله‌ای و جاهلیت بردارد چرا که ادامه روند کار آنان ضربه‌ای به اتحاد جامعه اسلامی وارد می‌کند.

وی گفت: کشتار مسلمانان توسط عربستان باعث شده این کشور در ردیف رژیم صهیونیستی قرار گیرد و قطعا اینگونه رفتارها برای آنان تبعاتی به دنبال خواهد داشت.

سوری تصریح کرد: امیدواریم رژیم عربستان به خود بیاید و در چند روز آینده مشکل مشرف شدن حجاج ایرانی به مکه مکرمه را برطرف سازد در غیر این صورت مجبوریم سفر امسال را لغو کنیم.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.