کد خبر 217410
۱۳۹۵/۰۹/۰۳ ۲۲:۱۲

پاپ: برداشت بسیار خوبی از فرهنگ ایران دارم

ساعت 24- رهبر کاتولیک‌های جهان در دیدار با رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران در واتیکان گفت که برداشت بسیار خوبی از فرهنگ کشورمان دارد.
پاپ: برداشت بسیار خوبی از فرهنگ ایران دارم
style="text-align:justify">"پاپ فرانسیس" رهبر کاتولیک های جهان بر تداوم گفتگو های بین اسلام و مسیحیت تاکید کرد.

پاپ فرانسیس در دیدار با ابوذر کمالی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جمعی از اندیشمندان دینی کشورمان که برای شرکت در دهمین دور گفتگوهای دوجانبه اسلام و مسیحیت در واتیکان به رم سفر کرده اند گفت: « من برداشت بسیار خوبی از فرهنگ کشور شما دارم. بسیار خوشحالم که شما را اینجا می بینم که در این گفتگو مهم بین ادیان شرکت کرده اید. حضور شما قابل تقدیر است».

در این دیدار کاردینال توران، رئیس شورای پاپی گفتگوی ادیان گزارشی را از نشست دهمین دور گفتگوهای دینی دو جانبه ایران و واتیکان که به همراه ابوذر ابراهیمی ریاست مشترک آن را بر عهده داشت ارائه کرد.

اندیشمندان ایرانی و واتیکانی امشب در بیانیه پایانی نشست دو روزه خود در واتیکان خشونت و استفاده ابزاری از دین را محکوم کردند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک