کد خبر 29470
۱۳۹۳/۰۷/۲۳ ۱۶:۲۴

گشایش اولین«مجمع ایران و اروپا» در لندن

ساعت 24- اولین «مجمع ایران و اروپا» تحت عنوان «آماده سازی برای سرمایه گذاری و تجارت بعد از تحریم ها» با حضور شمار زیادی از سیاستمداران، صاحب نظران و دست اندرکاران اقتصادی در لندن پایتخت انگلیس ، گشایش یافت.
این مجمع توسط نشریه تخصصی «صدای اروپایی» مستقر در بروکسل پایتخت بلژیک وبا همکاری موسساتی چون انجمن مطالعات خاورمیانه انگلیس، شرکت سرمایه گذاری «ای سی ال » و نشریاتی چون فیگارو به مدت دو روز در هتل «گروس ونور اسکوار» لندن برگزار شده است.

جک استراو، وزیر امور خارجه پیشین انگلیس و نماینده مجلس عوام این کشور، «اوبر ودرین»وزیر امور خارجه پیشین فرانسه، «ریچارد دالتونن دیپلمات سابق انگلیسی و عضو موسسه مطالعاتی «چتم هاوس» و «ادوارد اواکدن» مدیر کل دفتر امور خارجی انگلیس در این همایش سخن راندند.

این همایش نزدیک به ۶۰ نفر سخنران دارد و شماری از متخصصان و کارشناسان و صاحبان کسب وکار ایرانی اززمره این سخنرانان هستند.

گفته می شود شرکت کنندگان در این نشست این فرصت را خواهند یافت که با مدیران وروسای ارشد بیش از۲۰۰شرکت تجاری ازسراسر بخشها وسیاستگذارانی ازایران و اروپا بحث و گفت وگو کنند.
منبع: ايرنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک