کد خبر 398232
۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۱۹:۳۸

حیوان گزیدگی 2 زائر را راهی بیمارستان کرد

ساعت 24- مسئول انتقال مصدومان در نجف اشرف از ارائه خدمات درمانی به زائران و اعزام بیماران در 24 ساعت گذشته در نجف اشرف خبر داد و گفت: گزش موش دو زائر را در عراق راهی بیمارستان کرد.
style="text-align:justify">حکمت هاشمی افزود: دو زائر 37 و 35 ساله که در یک منزل اسکان داشتند بر اثر گازگرفتگی موش مصدوم شدند، آنان به درمانگاه نباء نجف مراجعه کردند و پس از انجام پانسمان و آزمایش برای تکمیل روند درمان به بیمارستان حکیم منتقل شدند.
وی گفت: یک زائر خانم باردار 34 ساله از شوشتر نیز که با درد به درمانگاه نباء مراجعه کرده بود، پس از انجام اقدامات اولیه به بیمارستان و پس از انجام اقدامات پایه تا تثبیت وضعیت به مرز مهران منتقل شد.
حکمت با بیان ارائه خدمات به زائران غیرایرانی افزود: دو خانم 55 و 60 ساله پاکستانی و یک جوان 25 ساله از جمهوری آذربایجان نیز که بر اثر ترومای دست، کتف و سر به درمانگاه مراجعه کرده بودند، پس از انجام اقدامات اولیه به بیمارستان منتقل شدند.
وی افزود: بیمارانی که با مشکلات اختلال اعصاب و روان، مشکلات قلبی، خونریزی داخلی، شکستگی لگن، اسکن مغز، ضربه به سینه، تنگی نفس و عفونت مراجعه کرده بودند نیز پس از انجام اقدامات اولیه به بیمارستان منتقل شدند.

ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک