کد خبر 45882
۱۳۹۳/۱۱/۱۲ ۱۵:۱۲

سفر دبیرکل سازمان جهانی گردشگری به ایران

ساعت24- هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته از 23 بهمن ماه با شرکت 11 کشور و حضور دبیرکل سازمان جهانی گردشگری در تهران آغاز می شود.
laquo;مرتضی رحمانی موحد» معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روز یکشنبه در نشست خبری هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته در این زمینه اعلام کرد: در این نمایشگاه کشورهای ایران، کره جنوبی، ترکیه ، هندوستان ، سوییس ، ونزوئلا ، ارمنستان ، تایلند ، چین ، ویتنام ، تونس و مالزی شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به دعوت ۱۴۵سازمان و مجموعه گردشگری برای شرکت در نمایشگاه بین المللی تهران، افزود: آیین افتتاحیه این نمایشگاه با حضور «طالب ریفاعی» دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی برگزار می شود و این موضوع نشان دهنده اهمیت برگزاری نمایشگاه است.

هشتمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته ۲۳ تا ۲۶ بهمن ماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک