مهمانداران باید ماسک بزنند!
ساعت24 -یونایتد ایرلاینز اعلام کرده است که مهمانداران این شرکت هواپیمایی آمریکایی از این پس به پوشیدن ماسک در کابین هواپیما موظف خواهند شد.

بر اساس گزارشی که در وب سایت سی ان ان آمده است، این ایرلاین آمریکایی به تمامی مهمانداران و خدمه پروازی خود اعلام کرده که باید از این پس با ماسک های بهداشتی و استاندارد جلوی صورت (دهان و بینی) خود را بپوشانند تا بدین ترتیب در قطع زنجیره انتقال و انتشار ویروس کرونا تاثیر گذار باشند.
به نظر می رسد که این شرکت هواپیمایی با همکاری و مذاکرات انجام شده با انجمن مهمانداران ایالات متحده آمریکا به این تصمیم رسیده است تا در کنار فاصله گذاری اجتماعی، احتمال انتقال و انتشار این ویروس را درمیان مسافران و خدمه پروازی به کمترین حد ممکن برساند و بتواند از ماههای آینده بسیاری از پروازهای خود را به مدار و برنامه عادی بازگرداند.
منبع:ایسنا