کد خبر 587831
۱۴۰۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۴۰

ذوالنور: سگ‌گردانی و بیحجابی مردم را اذیت میکند

ساعت24-نماینده مجلس گفت: امروز مقوله بی حجابی برای مردم آزاردهنده است البته این موضوع گاهی ریشه در جهل به احکام و معارف دارد و گاهی نیز غفلت و ناآگاهی و بی توجهی محسوب می‌شود، ولی نباید دست‌های بیگانه را نادیده گرفت.
html>

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که سگ گردانی مردم را اذیت می‌کند، قوه قضائیه و دستگاه‌های ذیربط به حقوق عامه ورود جدی داشته و برخورد کنند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس در تذکر شفاهی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر، گفت: رهبر انقلاب روز گذشته تاکید کردند قوه قضائیه به حقوق عمومی به صورت جدی بپردازد.

وی اضافه کرد: امروز مقوله بی حجابی برای مردم آزاردهنده است البته این موضوع گاهی ریشه در جهل به احکام و معارف دارد و گاهی نیز غفلت و ناآگاهی و بی توجهی محسوب می‌شود، ولی نباید دست‌های بیگانه را نادیده گرفت.

این نماینده مجلس در پایان گفت: سگ گردانی مردم را اذیت می‌کند، قوه قضائیه و دستگاه‌های ذیربط به حقوق عامه ورود جدی داشته و برخورد کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک