کد خبر 591100
۱۴۰۱/۰۵/۱۶ ۲۱:۴۰

ماندگاری گرمای هوا در پایتخت

ساعت24-مدیر کل هواشناسی استان تهران از ادامه افزایش دمای هوا تا دوشنبه خبر داد و گفت: در نیمه شمالی استان و ارتفاعات رگبار، رعد و برق و وزش بادشدید پیش‌بینی می‌شود.
html>

مجتبی جلالی مدیر کل هواشناسی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار فارس در تهران اظهار کرد: طبق نقشه‌های پیش یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران با نفوذ سامانه بارشی از شمال استان، آسمان کمی ابری در ساعات بعداز ظهر تا شب قسمتی ابری تا نیمه ابری با رگبار پراکنده به ویژه مناطق شمالی و ارتفاعات با رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: طی ۵ روز آینده در نواحی غربی و نیمه جنوبی استان گاهی وزش باد شدید و احتمال گردوخاک در ساعات عصر و شب مورد انتظار است.

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به اینکه دمای هوای امروز تهران ۳۷ و فردا به ۳۸ درجه سانتیگراد خواهد رسید افزود: از سه‌شنبه تا چهارشنبه کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک