کد خبر 595801
۱۴۰۱/۰۷/۱۱ ۱۷:۱۵

خبر معامله جنجالی آقای بازیگر دروغ از آب درآمد

ساعت24-نماینده بروس ویلیس تمام اخباری که درباره فروش حق استفاده از چهره‌ این بازیگر منتشر شده بود را تکذیب کرد.
html>

چندی پیش خبری به صورت گسترده در رسانه منتشر شد که بر اساس آن بروس ویلیس حق استفاده از چهره‌اش را به یک کمپانی دیپ‌فیک فروخته است.

در پی جنجال‌هایی که با انتشار این خبر به پا شد، سخنگوی بروس ویلیس دست به کار شد و اعلام کرد که این بازیگر هیچ قراردادی با این کمپانی نبسته است.

کمپانی دیپ‌فیک هم اعلام کرد که بروس ویلیس مالک تمام حقوق چهره‌ خود است. ویلیس چند ماه پیش پس از ابتلا به بیماری زبان‌پریشی از دنیای بازیگر خداحافظی کرد.

فناوری دیپ‌فیک با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین‌ ویدئوهای واقعیت‌نما تولید می‌کند که در اغلب مواقع سوژه‌های آن چهره‌های مشهور هستند. در زنده نگه داشت میراث بازیگرانی چون ویلیس که دیگر قرار نیست روی پرده بدرخشند این فناوری می‌تواند نقشی کلیدی بازی کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک