رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 619220

وزیر علوم: قول می‌دهم امانتدار امینی برای دانشجویان باشیم

ساعت24-وزیر علوم با بیان اینکه فرزندان مردم در دانشگاه‌ها امانت هستند، گفت: قول می‌دهم امانتدار امینی برای دانشجویان و جگرگوشه‌های مردم باشیم.

دکتر محمدعلی زلفی‌گل در گفت و گو با ایسنا، به میزان آمادگی دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان و آغاز سال تحصیلی جدید اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه اواخر خرداد امسال با پیگیری‌هایی که انجام شد اعتبار مناسبی برای تغییر و تجهیز در اختیار دانشگاه‌ها قرار دادیم و از آن‌ها خواستیم از فرصت تعطیلات تابستان برای بازسازی امکانات رفاهی، تجهیزاتی و بازسازی خوابگاه‌ها استفاده کنند، تا برای آغاز سال تحصیلی مشکلی نداشته باشیم.

وزیر علوم با بیان اینکه مردم فرزندان خودشان را در دانشگاه‌ها به امانت می گذارند، گفت: قول می‌دهم امانتدار امینی برای دانشجویان و جگرگوشه‌های مردم باشیم تا آن‌ها بتوانند در کمال امنیت و آرامش فعالیت‌های علمی،تحقیقاتی، فرهنگی و ورزشی خود را دنبال کرده و از دوران دانشجویی خود نهایت استفاده را ببرند.

زلفی گل همچنین تاکید کرد: خدا را شاکر هستم جامعه دانشگاهی ما فهیم و فرهیخته هستند و ما به وجودشان افتخار می‌کنیم و چون از سطح فهم و درک بالایی برخوردارند و از این جهت جای نگرانی برای ما وجود ندارد.

وزیر علوم در پایان یادآور شد: گاهی هجمه‌هایی از بیرون به اساتید و دانشجویان وارد می‌شود که خوشبختانه جامعه دانشگاهی خیلی زود این هجمه‌ها را تشخیص می‌دهد. امیدواریم امسال شاهد حضور پرشور نشاط دانشجویان در دانشگاه‌ها باشیم.

انتهای پیام

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها