کد خبر 634009
۱۴۰۳/۰۲/۲۸ ۲۳:۰۷

دستگیری دست راست ابوبکر البغدادی در اقلیم کردستان عراق

ساعت 24 - شورای امنیت اقلیم کردستان عراق جمعه شب از بازداشت یکی از دستیاران ارشد سرکرده اسبق داعش خبر داد.

به گزارش ایسنا، شورای امنیت اقلیم کردستان عراق امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که «سقراط خلیل» معروف به «عبدالله التفخیخ» دست راست «ابوبکر البغدادی» سرکرده اسبق داعش را دستگیر کرده است.

طبق این بیانیه خلیل یکی از افراد مورد اعتماد البغدادی بوده است.

اعترافات این تروریست حاکی از آن است که وی پس از پنج سال اقامت در ترکیه با گذرنامه جعلی به اقلیم کردستان عراق بازگشت و بلافاصله در یکی از مناطق اقلیم کردستان عراق دستگیر شد.

در بیانیه شورای امنیت اقلیم کردستان عراق آمده است: زمانی که سقراط خلیل به صفوف داعش پیوست، در زمینه بمب‌گذاری فعالیت می‌کرد و البغدادی ماموریت‌های تروریستی زیادی را به او محول کرد و نقش برجسته‌ای در ماموریت کنترل شهر موصل به او محول شد و در اکثر حملات تروریستی علیه نیروهای عراق و نیروهای پیشمرگ کُرد مشارکت داشته است.

ابوبکر البغدادی در اکتبر ۲۰۱۹ در جریان عملیات ویژه آمریکا در استان ادلب واقع در شمال غربی سوریه به هلاکت رسید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک