رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 637782

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن:

مردم می‌توانند با هر سرمایه‌ای خانه‌دار شوند/ فروش یونیتی مسکن کلید خورد

ساعت 24- رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن گفت: در شرایط تورمی کشور مردم می‌توانند با هر سرمایه‌ای یونیتی از نهضت ملی مسکن خریداری کنند.

 اسماعیلی در مراسم رونمایی از نرم افزار جامع مدیریت مالی دارایی‌ها و املاک صندوق ملی مسکن از امکان خرید سهم واحد‌های نهضت ملی مسکن با سرمایه‌های خرد خبر داد و گفت: در شرایط تورمی کشور مردم می‌توانند با هر سرمایه‌ای یونیتی از نهضت ملی مسکن خریداری کنند.  

وی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که به دلیل شرایط تورمی کشور در بازار خودرو مدل ۹۸ با کارکرد صفر معامله می‌شود در حالی که در کشورهای دیگر خودرو با عمر ۵ ساله را اسقاط می‌کنند و این نشان گرفته از شرایط تورمی است، از این رو ایران مملو از موجودی منابع است چراکه مردم می‌خواهند سرمایه خود را در برابر تورم حفظ کنند از این رو فروش یونیتی نهضت ملی مسکن را راه‌اندازی می‌کنیم. 

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن تاکید کرد: از طریق فروش یونیتی مسکن مردم می‌توانند هر قدر از سرمایه خود را در بخش مسکن کشور پس انداز کنند بدون آنکه نگران اثرگذاری تورم باشند. با راه‌اندازی این فرصت سرمایه‌گذاری دیگر منابع سمت کالاهای سرمایه‌ای غیر مولد هدایت نمی‌شود و شاهد این نخواهیم بود که مردم خودرو مدل ۹۸ را در پارکینگ انبار کنند.  

ایلنا 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها