رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 645510

پیام «الجولانی» برای نخست‌وزیر عراق

ساعت 24 - سرکرده گروه تروریستی «تحریر الشام» با بیان اینکه تحولات سوریه به عراق گسترش نخواهد یافت، از محمد شیاع السودانی خواست از حضور نیروهای حشد شعبی در سوریه جلوگیری کند.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، سرکرده گروه تروریستی تحریر الشام با ارسال پیامی برای نخست وزیر عراق از او خواست از اعزام نیروهای حشد شعبی به سوریه جلوگیری کند.

«ابومحمد الجولانی» پس از گوش دادن به سخنان «محمد الشیاع السودانی» درباره تحولات سوریه که تاکید می‌کند «بغداد با درنظر گرفتن اوضاع و شرایط غیرمعمول منطقه، در قبال این تحولات تماشاگر نخواهد بود»، می‌گوید: درباره نگرانی و توهمات برخی سیاستمداران عراقی درباره گسترش تحولات سوریه به عراق، من قاطعانه اعلام می‌کنم که این مسئله ۱۰۰ درصد اشتباه است و آن گونه که عراق و محمد شیاع السودانی توانستند در جنگ بین ایران و منطقه بی طرف باشند، ما با او همکاری می‌کنیم که عراق را از وارد شدن به جنگ جدید و متاثر از تحولات سوریه دور نگه دارد.

وی همچنین مدعی شد: انقلاب مردم سوریه هیچ مداخله‌ای در امور عراق ندارد و بلکه برعکس، خواهان روابط راهبردی اقتصادی و سیاسی و تقویت ارتباط اجتماعی عراق و سوریه پس از سرنگونی دولت بشار اسد است. از این رو امیدواریم سیاستمداران عراقی و در صدر آن‌ها السودانی از اعزام نیروهای حشد شعبی و مداخله آن‌ها در تحولات سوریه جلوگیری کنند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها