رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 653899

عقب نشینی درگفت و گوهای هسته ای ممنوع است

ساعت 24 - رئیس‌جمهور گفت: مذاکرات در هماهنگی کامل با مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و منویات ایشان چراغ راه ما در این مسیر خواهد بود، زندگی و معیشت ملت را به مذاکرات گره نزده‌ایم و نخواهیم زد.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شامگاه دوشنبه در دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، به تعامل گسترده دولت با مجلس در دوره اخیر اشاره کرد و با تاکید بر اینکه لازمه تحقق پیشرفت و توسعه، دستیابی به زبان مشترک و حرکت بر مدار شاخص‌های روشن در تعاملات میان قواست، گفت : دولت وفاق ملی طی 9 ماه گذشته، بیش از تمامی دولت‌های پیشین با نمایندگان محترم مجلس نشست، گفت‌وگو و تعامل داشته است و این روند همدلانه، با جدیت استمرار خواهد یافت؛ در مسیر خدمت، هیچ تفاوتی میان دولتمردان و نمایندگان مجلس قائل نیستیم.

بیشتر بخوانید

پزشکیان: کنارگذاشتن تاسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست

وی با تاکید بر رویکرد مردم‌محور دولت افزود: دولت در هر اقدام و تصمیمی در سطح کلان، خود را متعهد به مشارکت و اقناع مردم می‌داند و هیچ تصمیمی بدون در نظر گرفتن افکار عمومی و جلب همراهی جامعه اتخاذ نخواهد شد.

رئیس‌جمهور با ابراز نگاه کرامت‌محور دولت در قبال مردم تصریح کرد: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست و تمام تلاش ما آن است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آن‌ها آمده است، نه برای منافع شخصی یا جناحی.

پزشکیان آموزه‌های دینی مبنی بر برابری انسان‌ها فارغ از نژاد، مذهب و قومیت را برای دولت الهام‌بخش و از شاخصه‌های مهم حکمرانی دانست و اظهار داشت: تمام اقشار ملت ایران، فارغ از قومیت، نژاد، مذهب و باور، از حقوق برابر برخوردارند و دولت خدمت‌رسانی بی‌تبعیض به همه شهروندان را وظیفه قطعی خود می‌داند.

وی همچنین در خصوص مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نیز تاکید کرد: این مذاکرات در هماهنگی کامل با مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و منویات ایشان چراغ راه ما در این مسیر خواهد بود، زندگی و معیشت ملت را به مذاکرات گره نزده‌ایم و نخواهیم زد. در مذاکرات ما به‌هیچ‌وجه از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم و در عین حال تنش‌ هم نمی‌خواهیم.

رئیس‌جمهور راجع به بحران ناترازی‌ها به‌ویژه در حوزه انرژی نیز گفت: رفع این ناترازی‌ها مستلزم زمان، خرد جمعی و کار کارشناسی است. تاکنون جلسات متعددی با صاحب‌نظران موافق و منتقد برگزار شده و دیدگاه‌های آنان در سیاست‌گذاری‌های دولت در این زمینه لحاظ شده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها