رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 654338

کمبود پرستار ؛ زنگ خطر در نظام سلامت

ساعت ۲۴- رئیس کل سازمان نظام پرستاری، خواستار ورود مستقیم رئیس جمهوری به مسئله کمبود پرستار در کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد نجاتیان، در برنامه تلویزیونی کشیک سلامت، گفت: معضل کمبود پرستار به مرحله خطرناکی رسیده است و دستگاه‌هایی مثل سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی برای حل این مسئله مهم همکاری نمی‌کنند، از رئیس جمهوری می‌خواهیم شخصاً برای حل این معضل ورود کنند.

وی افزود: هنوز پرستاران ۸۹ روزه و شرکتی در بیمارستانها داریم حتی پرستاران دوران کرونا نیز استخدام نشده‌اند. کمبود پرستار در بیمارستانها بسیار شدید است و با وجود آموزش سالانه ۱۲ هزار پرستار در ۴ سال گذشته کمتر از ۱۰ هزار پرستار استخدام شده‌اند.

نجاتیان ادامه داد: هم در جذب و هم در نگهداشت پرستاران مشکلات جدی وجود دارد به همین علت سالانه حدود ۱۸۰۰ پرستار از سیستم بیمارستان‌های دولتی خارج می‌شوند و تعداد زیادی از آنان مهاجرت می‌کنند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها