رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655044

رئیس کل دادگستری استان البرز:

جزئیات کشته شدن محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج

ساعت ۲۴- رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با کشته شدن یک محکوم قتل عمد در بیمارستان کرج گفت: محکوم به کمک یک خانم اسلحه تهیه کرده بود.

 حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز در رابطه با کشته شدن یک زندانی محکوم به قصاص نفس در بیمارستان امام علی (ع) کرج گفت: طبق گزارش دریافتی درگیری منجر به فوت در بیمارستان امام علی (ع) رخ داده است.

وی افزود: طبق بررسی‌ها فرد مورد اشاره دارای سوابقی متعددی بوده و به اتهام قتل عمد محکومیت قطعی به قصاص نفس داشته است و در زندان قزلحصار نگهداری می‌شد که برای انجام اندوسکوپی به همراه نیرو‌های یگان حفاظت زندان به بیمارستان امام علی (ع) منتقل شده بود. زندانی در حالی که دستبند و پابند داشته در زمانی که برای انجام کار‌های درمانی آماده می‌شد، خانمی که از قبل در بیمارستان حضور داشته و کیف گیتاری به همراه داشته و با زندانی هماهنگ بوده، به سرعت وارد اتاق شده و اسلحه آماده را در اختیار وی قرار می‌دهد.  

رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: زندانی اسلحه را به سمت مامورین زندان گرفته و با تهدید کلید دستبند را از آن‌ها می‌گیرد. زندانی بعد از بازکردن دستبند و پابند، سعی داشته فرار کند که یکی از مامورین جلوی وی را می‌گیرد.

فاضلی هریکندی بیان کرد: زندانی به همراه خانمی که از قبل در بیمارستان حضور پیدا کرده بود با دو اسلحه و یکصد وبیست فشنگ با تیراندازی قصد فرار از از بیمارستان را داشتند. مامور زندان با هوشیاری و رعایت قانون بکار گیری به سمت زندانی قاتل شلیک کرده زندانی کشته می‌شود.

وی گفت: خانمی که همراه زندانی بوده، نیز در محل دستگیر شد و در بازداشت است. بلافاصله بعد از حادثه بازپرس ویژه قتل به همراه سرپرست دادسرای جنایی کرج در محل بیمارستان حاضر شدند.

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: زندانی به اتهام قتل عمد محکومیت قطعی به قصاص نفس داشته است و به اتهام قتل عمد در بازداشت بوده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها