رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655054

تضمینی برای تکرار نشدن قتل دختران نیست

ساعت ۲۴ - معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور به قتل «الهه حسین‌نژاد» دختر ۲۴ ساله‌ای که پیکرش توسط قاتل در بیابان‌های اطراف تهران رها می‌شود، واکنش نشان داد.

«زهرا بهروز آذر»، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که آیا تضمینی وجود دارد تا دیگر شاهد وقوع قتل‌هایی مانند «الهه حسین‌نژاد» نباشیم، گفت: برای دختران ما هیچ تضمینی وجود ندارد که دیگر این اتفاق نیفتد. تمام تلاش ما این است که چنین واقعه‌ای به وقوع نپیوندد، اما واقعیت این است که باید همت مردم و تمامی مسئولان با یکدیگر همراه باشد. این موضوع تنها مسئله‌ای نیست که دولت بتواند به تنهایی آن را حل کند و نیازمند همت جمعی است.

به گزارش ایلنا، در روز چهارم خرداد ماه مرحومه «الهه حسین‌نژاد» برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود و در زمان پرداخت کرایه این قاتل شیطان صفت، گوشی او را می‌بیند و هنگام گرفتن گوشی با مقاومت روبرو می‌شود و بعد با چندین ضربه این دختر ۲۴ ساله را به قتل می‌رساند و پیکرش را در بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها