رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 656795

کارگران ایرانی نزد اندکی می گیرند

ساعت 24 - علیرضا محجوب گفت: نیروی کار در ایران نسبت به تقاضا کمتر است، اما رشد دستمزدها بسیار ناچیز است؛ این یکی از آسیب‌های اقتصاد بازار است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا محجوب، دبیر کل خانه کارگر، در همایش توجیهی اعضای جدید خانه کارگر گفت: جامعه کارگری، به عنوان یکی از اقشار تاثیرگذار، نمی‌تواند در مسائل اقتصادی فاقد نظر و موضع باشد.

محجوب گفت: مهار تورم راهکارهای متعددی دارد که از جمله آن‌ها کنترل حجم نقدینگی و جلوگیری از خلق پول بیش از حد توسط بانک‌هاست. کشورهای دارای اقتصاد بازار موفق، نظیر آمریکا، اقدام به محدود کردن خلق پول اضافی کرده‌اند. تورم به معنای سرقت قدرت خرید جامعه کارگر و مزدبگیران است و باید جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: افزایش دستمزد بدون کنترل تورم، نه تنها به سود نیروی کار نیست، بلکه موجب افزایش فشار اقتصادی می‌شود. از طرفی، توزیع ناعادلانه ثروت نیز بر شدت این مشکل می‌افزاید؛ ۶۷ درصد ثروت کشور در اختیار ۳۰ درصد جمعیت است و تورم بیشتر به ضرر اکثریت جامعه تمام می‌شود.

محجوب گفت: در اقتصاد بازار، عدالت اقتصادی نیز اهمیت دارد؛ دستمزدها باید در سطحی منطقی افزایش یابند. اگرچه امسال حرکت مختصری در این زمینه صورت گرفته، اما کافی نیست. افزایش قدرت خرید نیروی کار و جامعه کارگری، در صورتی مفید است که با تورم همراستا نباشد، زیرا تورم بیشتر از آنکه سودی داشته باشد، زیان‌آور است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها